ucho.77 Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 ---------- Post dopisany at 16:46 ---------- Poprzedni post napisany at 16:43 ---------- Miszka, potrzebuje przetwornicę pożyczyć, żeby u siebie logi zrobić kiedy bedziesz na Kato ? spoko tylko jest jeden problem jestem chwilowo bez auta , musiałem firmowe zdać na L4 a Golfa nie mam, chyba, że komuś dam np Uchowi zapytam pajdy czy nie będzie kręcił się po Tychach, to by do Ciebie podjechał spoko Stasiu w sobotę powinienem się kręcić po Katowicach jak co to ci mogę podrzucić
pajda Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 Miszka, potrzebuje przetwornicę pożyczyć, żeby u siebie logi zrobić kiedy bedziesz na Kato ? spoko tylko jest jeden problem jestem chwilowo bez auta , musiałem firmowe zdać na L4 a Golfa nie mam, chyba, że komuś dam np Uchowi zapytam pajdy czy nie będzie kręcił się po Tychach, to by do Ciebie podjechał spoko jutro wieczorem bede w tychach moge odebrać, stanley co to awaria? bierzesz B6
stanley Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 Miszka, potrzebuje przetwornicę pożyczyć, żeby u siebie logi zrobić kiedy bedziesz na Kato ? spoko tylko jest jeden problem jestem chwilowo bez auta , musiałem firmowe zdać na L4 a Golfa nie mam, chyba, że komuś dam np Uchowi zapytam pajdy czy nie będzie kręcił się po Tychach, to by do Ciebie podjechał spoko jutro wieczorem bede w tychach moge odebrać, stanley co to awaria? bierzesz B6 przyczyna drobenj usterki, aczkolwiek na szczęście mogę z nią jeździć już chyba ustalona Co nie zmienia faktu, że logi i tak zrobię
kamilus Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 okej, wezme to sobie do serca.. Chyba jednak sprzedam Audi i przsiade sie na Dełu Masz do DU jakiś problem? cos Ty
ucho.77 Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 okej, wezme to sobie do serca.. Chyba jednak sprzedam Audi i przsiade sie na Dełu Masz do DU jakiś problem? cos Ty dełu piko i na schoping Crazy car in supermarket in Poland. - YouTube
Arturoo Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 stan jeśli chodzi o przetwornicę ...jak ktoś od Was będzie jutro w Żorach to moją podrzucę ,a u Was kiedyś na spocie sobie odbiorę
stanley Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 stan jeśli chodzi o przetwornicę ...jak ktoś od Was będzie jutro w Żorach to moją podrzucę ,a u Was kiedyś na spocie sobie odbiorę jakbym się wyrobił, to podjadę do Was jutro
pajda Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 psyt + pizza TVP1 HD - LM= BVB - RM
stanley Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 psyt + pizza TVP1 HD - LM= BVB - RM szlachta się bawi
Miszka82 Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 Pajda jutro odbierze ode mnie tą przetwornice chyba, że....jutro będę na Katochach 13-15 ale w centrum na Mariackiej będę ale to muszę wiedzieć na 100% czy ją stamtąd odbierzesz bo będę się poruszał PKP
Kędzior Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 psyt + pizza TVP1 HD - LM= BVB - RM chrystiano do boju hehe
stanley Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 Pajda jutro odbierze ode mnie tą przetwornice chyba, że....jutro będę na Katochach 13-15 ale w centrum na Mariackiej będę ale to muszę wiedzieć na 100% czy ją stamtąd odbierzesz bo będę się poruszał PKP ja na bank od Ciebie nie odbiorę w tych godz
Miszka82 Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 Pajda jutro odbierze ode mnie tą przetwornice chyba, że....jutro będę na Katochach 13-15 ale w centrum na Mariackiej będę ale to muszę wiedzieć na 100% czy ją stamtąd odbierzesz bo będę się poruszał PKP ja na bank od Ciebie nie odbiorę w tych godz no to tak jak Pajda mi pisał na PW 19 -20 jutro w Tychach
Arturoo Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 psyt + pizza TVP1 HD - LM= BVB - RM a tak z Waszego na nasze .....?? bo kurfa nic z tego nie kminię ---------- Post dopisany at 21:51 ---------- Poprzedni post napisany at 21:51 ---------- stan jeśli chodzi o przetwornicę ...jak ktoś od Was będzie jutro w Żorach to moją podrzucę ,a u Was kiedyś na spocie sobie odbiorę jakbym się wyrobił, to podjadę do Was jutro
Mitshi Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 psyt + pizza TVP1 HD - LM= BVB - RM a tak z Waszego na nasze .....?? bo kurfa nic z tego nie kminię TVP1 HD - Telewizja Polska, program pierwszy ;D W HD. Mecz jest Borussia i Real Jakbyś się nie orientował to 1:1 na tą chwilę.
pajda Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 psyt + pizza TVP1 HD - LM= BVB - RM a tak z Waszego na nasze .....?? bo kurfa nic z tego nie kminię czego nie kumasz? na mecz patrz
Arturoo Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 psyt + pizza TVP1 HD - LM= BVB - RM a tak z Waszego na nasze .....?? bo kurfa nic z tego nie kminię TVP1 HD - Telewizja Polska, program pierwszy ;D W HD. Mecz jest Borussia i Real Jakbyś się nie orientował to 1:1 na tą chwilę. dziękówa....ja z kibicowania to wiem tyle ,że ostatnio mieli pływać zamiast biegać ---------- Post dopisany at 22:02 ---------- Poprzedni post napisany at 22:01 ---------- a no i pyrsk ,1-szy raz od dobrych kilku dni
Rekomendowane odpowiedzi