akjam Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 ---------- Post dopisany at 10:25 ---------- Poprzedni post napisany at 10:05 ---------- Nadrobiłem wczorajszy spam i ominęły mnie rozmowy o motoryzacji. Raz w miesiącu takie rozmowy a mnie nie było. Trzeba było dzwonić! :decayed::decayed:
stanley Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 ---------- Post dopisany at 10:25 ---------- Poprzedni post napisany at 10:05 ---------- Nadrobiłem wczorajszy spam i ominęły mnie rozmowy o motoryzacji. Raz w miesiącu takie rozmowy a mnie nie było. Trzeba było dzwonić! :decayed::decayed: ja wczoraj nawet w dziale technicznym byłem aktywny
Miszka82 Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 tak to jest jak się człowiek nawali to głupoty mu w głowie i gada o pierdołach
akjam Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 Ja wczoraj waliłem bronxy jak nigdy! Bo za browarem nie przepadam Ale wczoraj... Miszka mój szwagier ma do sprzedania Vectre Kombi tą co kiedyś byłem na spocie ale ON.
Kędzior Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 no pogoda jest spoko, chyba pojde zamontowac nowy glosnik hehe
Kędzior Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 Kędzior Ty rezaczu. hehehe no tylko glosnik wazy chyba z 10kg i niechec mi sie go troche znosic hehehe
Kędzior Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 Niech Twoja Ci zniesie. tak zrobie hehehe :polew: "kochanie moglabys przyjechac do mnie jest sprawa" :polew::polew:
akjam Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 Zrób tak! na pewno się ucieszy! :polew:
Kędzior Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 Zrób tak! na pewno się ucieszy! :polew: szkoda ze dzisiaj niema urodzin :grin:
stanley Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 BTW Dzisiaj moja córka pierwszy raz przeklnęła : k**wa ---------- Post dopisany at 12:02 ---------- Poprzedni post napisany at 12:01 ---------- wymcknęło mi się, bo wyrwałem niechcąco gniazdko ze ściany i nie trzeba było czekać dłużej niż 2 sek żeby zajarzyła
Kędzior Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 BTWDzisiaj moja córka pierwszy raz przeklnęła : k**wa ---------- Post dopisany at 12:02 ---------- Poprzedni post napisany at 12:01 ---------- wymcknęło mi się, bo wyrwałem niechcąco gniazdko ze ściany i nie trzeba było czekać dłużej niż 2 sek żeby zajarzyła jestem z niej dumny
stanley Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 prze 5 min w domu było tylko: kuwa, kuwa, kuwa....
Arturoo Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 BTWDzisiaj moja córka pierwszy raz przeklnęła : k**wa ---------- Post dopisany at 12:02 ---------- Poprzedni post napisany at 12:01 ---------- wymcknęło mi się, bo wyrwałem niechcąco gniazdko ze ściany i nie trzeba było czekać dłużej niż 2 sek żeby zajarzyła stan to jest nic jak tylko zaczęła powtarzać....kuwa ...kuwa ....kuwa .... gorzej jak zacznie przy tym wyrywać gniazdka
Kędzior Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 BTWDzisiaj moja córka pierwszy raz przeklnęła : k**wa ---------- Post dopisany at 12:02 ---------- Poprzedni post napisany at 12:01 ---------- wymcknęło mi się, bo wyrwałem niechcąco gniazdko ze ściany i nie trzeba było czekać dłużej niż 2 sek żeby zajarzyła stan to jest nic jak tylko zaczęła powtarzać....kuwa ...kuwa ....kuwa .... gorzej jak zacznie przy tym wyrywać gniazdka :polew::polew::polew:
stanley Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 BTWDzisiaj moja córka pierwszy raz przeklnęła : k**wa ---------- Post dopisany at 12:02 ---------- Poprzedni post napisany at 12:01 ---------- wymcknęło mi się, bo wyrwałem niechcąco gniazdko ze ściany i nie trzeba było czekać dłużej niż 2 sek żeby zajarzyła stan to jest nic jak tylko zaczęła powtarzać....kuwa ...kuwa ....kuwa .... gorzej jak zacznie przy tym wyrywać gniazdka
Rekomendowane odpowiedzi