Kędzior Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 ja dziś pas ja pije dla smaku, max 5 piwek po 5 to ja jestem najebany dlatego nie piję tego syfu a ja dzisiaj grzanca za kare ? no chyba hehe ale nie dalem sie i nie wypilem
tomaszstn Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 No właśnie kasa niewielka, auto od znajomego który tam mieszka i ma już trochę lat, 2003, 2.2 traktor i prawdopodobnie ładny stan, cena 2000 EU czyli na gotowo ta fura wyjdzie 8000 + 1500 papiery/tłumaczenia/akcyza/recykling/rejestracja = 9500 + ubezp min 600 ( liczę po moich zniżkach 60% ) + montaż LPG jakieś 2500 lekką ręką = 12,5k widzisz różnicę ? ---------- Post dopisany at 23:31 ---------- Poprzedni post napisany at 23:28 ---------- traktor to diesel ? Tak diesel, wyjdzie Cię z 10 tysi papierów na gotowo
Miszka82 Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 ale pospałem jak rzadko kiedy od dzis nie pije , masakra
Arturoo Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 od dzis nie pije , masakra Od dziś......od dziś....no dobra ale .......do kiedy ? Jak do piątku jak ja to masz tak samo słabą silną wolę jak połowa nas
ucho.77 Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 od dzis nie pije , masakra też to sobie wmawiam co niedziela
akjam Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 od dzis nie pije , masakra Od dziś......od dziś....no dobra ale .......do kiedy ? Jak do piątku jak ja to masz tak samo słabą silną wolę jak połowa nas No właśnie. Od dziś ale do kiedy.:naughty:
Rekomendowane odpowiedzi