pajda Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 od dzis nie pije , masakra Od dziś......od dziś....no dobra ale .......do kiedy ? Jak do piątku jak ja to masz tak samo słabą silną wolę jak połowa nas No właśnie. Od dziś ale do kiedy.:naughty: hmm do kiedy - dobre pytanie, do odwołania
Miszka82 Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 od dzis nie pije , masakra Od dziś......od dziś....no dobra ale .......do kiedy ? Jak do piątku jak ja to masz tak samo słabą silną wolę jak połowa nas No właśnie. Od dziś ale do kiedy.:naughty: hmm do kiedy - dobre pytanie, do odwołania to jest najlepszy termin
pajda Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 Oferta - Audi A4 - Jeżeli ktoś chciałby kupić zadbane Audi to właśnie nadarza sie okazja. Auto czyste, niezniszczone, bezwypadkowe, z oryginalnym
Miszka82 Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 Oferta - Audi A4 - Jeżeli ktoś chciałby kupić zadbane Audi to właśnie nadarza sie okazja. Auto czyste, niezniszczone, bezwypadkowe, z oryginalnym to pewnie za 15k by oddał no może 15,5k ale jednak mimo wszystko jest strach kupić 2.5tdi w automacie na dodatek
pajda Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 Oferta - Audi A4 - Jeżeli ktoś chciałby kupić zadbane Audi to właśnie nadarza sie okazja. Auto czyste, niezniszczone, bezwypadkowe, z oryginalnym to pewnie za 15k by oddał no może 15,5k ale jednak mimo wszystko jest strach kupić 2.5tdi w automacie na dodatek dasz rade - bierz
tomaszstn Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 Oferta - Audi A4 - Jeżeli ktoś chciałby kupić zadbane Audi to właśnie nadarza sie okazja. Auto czyste, niezniszczone, bezwypadkowe, z oryginalnym Siemka Jeszcze trochę i B6 będzie po 5 tysi
stanley Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 TVN :kox: do tego filmu niezbędny jest flakon
Kędzior Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 TVN :kox: do tego filmu niezbędny jest flakon i dobre towarzystwo
addassko Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 siema zmiencie sobie numer do mnie
stanley Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 TVN :kox: do tego filmu niezbędny jest flakon i dobre towarzystwo wyjąłeś mi to z ust
Kędzior Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 siema zmiencie sobie numer do mnie niebedziesz mi mowil co ja mam robic hehe nie i h*j
akjam Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 siema zmiencie sobie numer do mnie niebedziesz mi mowil co ja mam robic hehe nie i h*j :polew:
Arturoo Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 TVN :kox: do tego filmu niezbędny jest flakon i dobre towarzystwo Amen ---------- Post dopisany at 21:40 ---------- Poprzedni post napisany at 21:39 ---------- siema zmiencie sobie numer do mnie dawno zmieniłem ...............to znaczy jakieś 7 godzin temu
Rekomendowane odpowiedzi