stanley Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 tak to jest jak nie płacicie abonamentu za forum :gwizdanie:
Hugo Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 tak to jest jak nie płacicie abonamentu za forum :gwizdanie: :polew: Firma hostingowa zmienia łącza na szybsze i przez to pojawiają się problemy
czester Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Siema Katowice tak to jest jak nie płacicie abonamentu za forum :gwizdanie: :polew: Firma hostingowa zmienia łącza na szybsze i przez to pojawiają się problemy To taka oficjalna wersja dla Katowic, a tak naprawde kto inny za tym stoi :gwizdanie:
diman Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Siema Katowice tak to jest jak nie płacicie abonamentu za forum :gwizdanie: :polew: Firma hostingowa zmienia łącza na szybsze i przez to pojawiają się problemy To taka oficjalna wersja dla Katowic, a tak naprawde kto inny za tym stoi :gwizdanie: wejdzcie sobie na gliwice to sie dowiecie kto forum wylaczyl :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Siema Katowice tak to jest jak nie płacicie abonamentu za forum :gwizdanie: :polew: Firma hostingowa zmienia łącza na szybsze i przez to pojawiają się problemy To taka oficjalna wersja dla Katowic, a tak naprawde kto inny za tym stoi :gwizdanie: wejdzcie sobie na gliwice to sie dowiecie kto forum wylaczyl :gwizdanie: nie donoś :gwizdanie:
diman Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Siema Katowice tak to jest jak nie płacicie abonamentu za forum :gwizdanie: :polew: Firma hostingowa zmienia łącza na szybsze i przez to pojawiają się problemy To taka oficjalna wersja dla Katowic, a tak naprawde kto inny za tym stoi :gwizdanie: wejdzcie sobie na gliwice to sie dowiecie kto forum wylaczyl :gwizdanie: nie donoś :gwizdanie: im tez sie wyjasnienia naleza
Kanar Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 no nieźle.. a ja myślałem że to zwykła awaria była a tu jakiś Matrix-revolucje sie odgrywa.. Panowie czy to aby na pewno jest dobry pomysł?? znów będą podziały kolejna prawie identyczna kopia forum na .org, .net, .com ... i co Wy myślicie że za każdym razem po takiej akcji wszyscy będą ramki pod tablicami zmieniać? Ja to olewam nie stać mnie wydawać 12 zł za każdym razem jak wyjdą na jaw wszystkie przekręty
stanley Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Basia mi powiedziała, ze chyba nie bedzie zakładac swojego konta na forum, dopóki nie zajdą na tym forum jakieś porządki :gwizdanie: "raz działa, raz nie działa", spam sie szerzy itd, itp
miron78 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 no nieźle.. a ja myślałem że to zwykła awaria była a tu jakiś Matrix-revolucje sie odgrywa.. Panowie czy to aby na pewno jest dobry pomysł?? znów będą podziały kolejna prawie identyczna kopia forum na .org, .net, .com ... i co Wy myślicie że za każdym razem po takiej akcji wszyscy będą ramki pod tablicami zmieniać? Ja to olewam nie stać mnie wydawać 12 zł za każdym razem jak wyjdą na jaw wszystkie przekręty nic się nie martw - wszystko zostaje jak było - a nazwa forum jest święta i nic w niej zmienione nie będzie. Zmiany dotyczą tylko statusu kilku osób - Hugo i Lukaszr będą "Początkującymi"[br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 10:30_________________________________________________ Basia mi powiedziała, ze chyba nie bedzie zakładac swojego konta na forum, dopóki nie zajdą na tym forum jakieś porządki :gwizdanie: "raz działa, raz nie działa", spam sie szerzy itd, itp porządki w trakcie
stanley Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 no nieźle.. a ja myślałem że to zwykła awaria była a tu jakiś Matrix-revolucje sie odgrywa.. Panowie czy to aby na pewno jest dobry pomysł?? znów będą podziały kolejna prawie identyczna kopia forum na .org, .net, .com ... i co Wy myślicie że za każdym razem po takiej akcji wszyscy będą ramki pod tablicami zmieniać? Ja to olewam nie stać mnie wydawać 12 zł za każdym razem jak wyjdą na jaw wszystkie przekręty nic się nie martw - wszystko zostaje jak było - a nazwa forum jest święta i nic w niej zmienione nie będzie. Zmiany dotyczą tylko statusu kilku osób - Hugo i Lukaszr będą "Początkującymi"[br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 10:30_________________________________________________ Basia mi powiedziała, ze chyba nie bedzie zakładac swojego konta na forum, dopóki nie zajdą na tym forum jakieś porządki :gwizdanie: "raz działa, raz nie działa", spam sie szerzy itd, itp porządki w trakcie i to mi się podoba
Kanar Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Hugo i Lukaszr będą "Początkującymi" to i tak będą wyżej niż ja w hierarhii a ja przecież nic nie nabroiłem
stanley Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Hugo i Lukaszr będą "Początkującymi" to i tak będą wyżej niż ja w hierarhii a ja przecież nic nie nabroiłem pomozesz Mironowi z kablem to dostaniesz awans
miron78 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Hugo i Lukaszr będą "Początkującymi" to i tak będą wyżej niż ja w hierarhii a ja przecież nic nie nabroiłem pomozesz Mironowi z kablem to dostaniesz awans :gwizdanie:
Kanar Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 no generalnie to kablami się zajmuje w robocie non stop więc jeden w tą czy jeden w tą co za różnica a korzyści znaczne
miron78 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 no generalnie to kablami się zajmuje w robocie non stop więc jeden w tą czy jeden w tą co za różnica a korzyści znaczne popracuj jeszcze nad ilością postów a będzie awans średnio raz na tydzień
stanley Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 no generalnie to kablami się zajmuje w robocie non stop więc jeden w tą czy jeden w tą co za różnica a korzyści znaczne za to w kablach jestes wysoko w hierarchii
miron78 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Kanar ........tylko nie mów, że w szkole też byłeś kabel
Rekomendowane odpowiedzi