turzol Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Kto mnie przygarnie jutro na spota :question: skad pomykasz?
stanley Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Mysłowice Brzezinka :facepalm: Brzezinka czy Brzęczkowice? ---------- Post dopisany at 21:56 ---------- Poprzedni post napisany at 21:55 ---------- PS. Mnie jutro nie ma
Kędzior Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Mysłowice Brzezinka :facepalm: Brzezinka czy Brzęczkowice? ---------- Post dopisany at 21:56 ---------- Poprzedni post napisany at 21:55 ---------- PS. Mnie jutro nie ma wez niepierdol, czesci bym se odebral
hubtychy Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Mysłowice Brzezinka :facepalm: Brzezinka czy Brzęczkowice? ---------- Post dopisany at 21:56 ---------- Poprzedni post napisany at 21:55 ---------- PS. Mnie jutro nie ma tfu...Brzęczkowice :naughty:Mylą mi się te wiochy :grin:
stanley Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Mysłowice Brzezinka :facepalm: Brzezinka czy Brzęczkowice? ---------- Post dopisany at 21:56 ---------- Poprzedni post napisany at 21:55 ---------- PS. Mnie jutro nie ma tfu...Brzęczkowice :naughty:Mylą mi się te wiochy :grin: a nie powinny choć i ta, i ta dzielnica jest niebieska
hubtychy Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Mysłowice Brzezinka :facepalm: Brzezinka czy Brzęczkowice? ---------- Post dopisany at 21:56 ---------- Poprzedni post napisany at 21:55 ---------- PS. Mnie jutro nie ma tfu...Brzęczkowice :naughty:Mylą mi się te wiochy :grin: a nie powinny choć i ta, i ta dzielnica jest niebieska Jeszcze trochę a BĘDĄ zielono czarno czerwone ---------- Post dopisany at 22:18 ---------- Poprzedni post napisany at 22:16 ---------- niebieska :oklasky::oklasky:
akjam Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Siema z wieczora! Piłeczka i mały bronx z kumplami po wygranym meczu.
Kuna Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Kurczę jakiś Tu się temat piłkarski zrobił Panowie
PiterA4 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 a co chcesz poplywac na narodowym stadionie???
RalphA4 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Siemak, tak wracając do tego manadatowani z wł. silnik, to niestety jest to idiotyczny przepis ale prawdziwy. Sąsiad dostał i sie przekonał że jednak przepis istniej :/ Rzecz dotyczy osiedli mieszkalnych, bo tam włączony samochód podowudje duża emisje hałasu i spalin a to przeszkadza mieszkańca bla bla bla i jak sie komus cos uwidzi i przyjada smerfy to mamy smerfny mandat bez gadania :/
Rekomendowane odpowiedzi