SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 dla mnie ma być dobra Mirek... miałem nie zmieniać ale ktoś usilnie chce ją kupić :gwizdanie:
keżor Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2010 Somes, cena OK , da sie dostać i 500zł jak jest w dobrym stanie wszystko zależy od luzów i stopnia zapieczenia sztangi Mirek , z Martą to długa historyja i fakt nie na ogólnym
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Somes, cena OK , da sie dostać i 500zł jak jest w dobrym stanie wszystko zależy od luzów i stopnia zapieczenia sztangi Mirek , z Martą to długa historyja i fakt nie na ogólnym ok dzięki
keżor Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2010 Somes, cena OK , da sie dostać i 500zł jak jest w dobrym stanie wszystko zależy od luzów i stopnia zapieczenia sztangi Mirek , z Martą to długa historyja i fakt nie na ogólnym ok dzięki ja np. Swoje Turbo zostawiłem na złom , bo sie nie nadawało do niczego , luzów niby nie było , ale był wyjeb**y wirnik jak sitko :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Somes, cena OK , da sie dostać i 500zł jak jest w dobrym stanie wszystko zależy od luzów i stopnia zapieczenia sztangi Mirek , z Martą to długa historyja i fakt nie na ogólnym jasne [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 12:39_________________________________________________Keżor zaraz wyłącze forum i wpadne do Ciebie to se pogadamy
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 ja np. Swoje Turbo zostawiłem na złom , bo sie nie nadawało do niczego , luzów niby nie było , ale był wyjeb**y wirnik jak sitko :gwizdanie: nie no moje chodzi jak burza i przy okazji dłubaniu FMIC'a to je sprawdzałem ale co tam teraz jest to nie wiem
Bulczas Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Ja nie dawno swoje turbo z AFN-a sprzedałem za 400zł i myślę że to nawet spoko cena więc sprzedawaj Somes. Ja czekam na przelew z pracy i dopiero będę mógł zapłacić
jarko Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Nie można wysłać PW do 'keżor', limit PW osiągnięty.
keżor Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2010 Nie można wysłać PW do 'keżor', limit PW osiągnięty. bo jestem zasypywany prośbami o przewiezienie moim autkiem
jarko Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Nie można wysłać PW do 'keżor', limit PW osiągnięty. bo jestem zasypywany prośbami o przewiezienie moim autkiem Nie pitol tylko sprzątaj w skrzynce
Bulczas Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 witam żegnaj Już na wstępnie go pojechałeś
Kędzior Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 witam żegnaj a co przestraszyłeś się i uciekasz?
Pucek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 witam żegnaj a co przestraszyłeś się i uciekasz? Ciebie? buhehehhe Akjam Rafał, a Tobie gg padło?
Bulczas Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 witam żegnaj a co przestraszyłeś się i uciekasz? Ciebie? buhehehhe Akjam Rafał, a Tobie gg padło? Chyba Tobie Ja spadam będę później
Rekomendowane odpowiedzi