Miszka82 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 siema mam sprawe:decayed: jutro na kebabospoto pogaduchach będę na pewno:wink: ale potrzeba mi laptopa i kabelek, pokazała mi sie kontrolka:facepalm: z air baga i razi mnie po slipiach i trzeba mi ja prosił bym aby ktoś wziął - Dziękuje podpinam się pod tą prośbę - muszę zrobić kodowanie manetki :hi: mam dla Ciebie plytke NIE KŁAM PINOKIO :glupek2:daj mi znaka czy na jutro Ci podciepnac ta plytka bo specjanie z nia bym jechal bo mam jutro nocke... jak co ustawimy sie w trakcie dnia będę w Kato jutro od rana zadzwonię koło południa do Ciebie po 11 mozesz juz dzwonic bo bede po nocce to wczesniej bede spac obudzę Cię o 7 nie obudzisz w niektorych telefonach jest opcja vibracji osobiście Czaruś osobiście
Mitshi Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Wanted'a15 namawiam żeby też jechał, ale stawia opory Zobaczymy jutro, napiszę jak będę się wybierał. Ale gdzie moje gołe A4 przy waszych... jakie to ma znaczenie ? No właśnie? Wanted'a15 namawiam żeby też jechał, ale stawia opory Zobaczymy jutro, napiszę jak będę się wybierał. Ale gdzie moje gołe A4 przy waszych... jakie to ma znaczenie ? Nie jest źle od seri się zaczyna Mitshi Jutro 18:20 widzimy się na Bn i jedziemy na Kato Nie za wcześnie? Ja też się z Wami ustawię bo raczej powinienem jutro być. Gdyby się coś zmieniło to dam znać i pojedziecie sami. Stacja BP przy realu, 18:45 pasi? Pasuje.
Polko_V Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 psyt wylyź...!! jo na 23 do roboty:bag:
Miszka82 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 pssssssyt mineralka ---------- Post dopisany at 21:13 ---------- Poprzedni post napisany at 21:12 ---------- Stan weź przetwornica
Polko_V Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 ida lonty se do bojklika ciepnyć Miszka co Ty tak z tymi mineralkami:whistling:
Miszka82 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 ida lonty se do bojklika ciepnyćMiszka co Ty tak z tymi mineralkami:whistling: postanowienie noworoczne - nie walić wódy w tygodniu anie z d*py okazji na razie się trzymam
stanley Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 pssssssyt mineralka ---------- Post dopisany at 21:13 ---------- Poprzedni post napisany at 21:12 ---------- Stan weź przetwornica ok
Polko_V Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 ida lonty se do bojklika ciepnyćMiszka co Ty tak z tymi mineralkami:whistling: postanowienie noworoczne - nie walić wódy w tygodniu anie z d*py okazji na razie się trzymam no to ładnie:wink:
Miszka82 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 muszę oszczędzać bo nie wiadomo kiedy multi padnie
Polko_V Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 muszę oszczędzać bo nie wiadomo kiedy multi padnie no nic Panowie...zbieram się do roboty:wink:, ogólnie niby ściana nie jest zła...tylko te 4km dreptania w jedną stronę
stanley Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 muszę oszczędzać bo nie wiadomo kiedy multi padnie no nic Panowie...zbieram się do roboty:wink:, ogólnie niby ściana nie jest zła...tylko te 4km dreptania w jedną stronę to ja jadę do Twojej
akjam Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Tu zaś bronxy. Ja nie pamiętam kiedy ostatnio brona waliłem na chacie. Jakoś wogóle za pifffkiem nie przepadam... Oczywiście raz na jakiś czas się napiję.
Rekomendowane odpowiedzi