Arturoo Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 ja juz po spocie reszta na kebabie:wink: nie kumam .....gorzołę tak ..... ....ale kebaba nie ---------- Post dopisany at 20:37 ---------- Poprzedni post napisany at 20:35 ---------- A kurdę, nie czytałem poprzedniej strony na pw też pisałem Ci wczoraj.......demencjo Ty demencjo
addassko Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 po spocie i po kebabie thx soprano dzis mi zaimponowales
oprych Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 dzieki za spota i kebuba ---------- Post dopisany at 21:41 ---------- Poprzedni post napisany at 21:40 ---------- soprano dzis mi zaimponowales będzie buziak ?
akjam Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Ostrego już chyba nie będę więcej jadł. THX mega ekipie.
diman Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 podziękował za dzisiaj i Hamerkowi za przepalenie wydechu :kox::kox:
akjam Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 podziękował za dzisiaj i Hamerkowi za przepalenie wydechu :kox::kox: Turbo nie wybuchło?
diman Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 podziękował za dzisiaj i Hamerkowi za przepalenie wydechu :kox::kox: Turbo nie wybuchło? no nie ale grubo szło z kominów
diman Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Akjam a to zdjęcie z aukcji mojego wozidła o którym Ci mówiłem palemka jest
akjam Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Kędziorowaty jesteś jutro na chacie? CHciałbym pożyczyć tych dystansów i przymiarkę zrobić z nowym kołem.
diman Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 no i dlatego chciałem jechać z Hamerem bo właśnie miałem już zasyfioną :grin: ---------- Post dopisany at 22:19 ---------- Poprzedni post napisany at 22:19 ---------- Kędziorowaty jesteś jutro na chacie? CHciałbym pożyczyć tych dystansów i przymiarkę zrobić z nowym kołem. śnieg jeszcze będzie daj se spokój
Arturoo Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Hammerek będzie niedługo miał kupe wydechów do przepalania
Rekomendowane odpowiedzi