A-rek Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Arek fajnie tu na Katowickich nie na Gliwickie już nie idziemy Chyba nas chłopaki z SK przygarną no fajnie, fajnie. nie ma tyle spamu do nadrabiania i to tu jest czesciej moj mentor Krolu ktory wlasnie siedzi w Golfie IV
krolu Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 jestem panowie ... ciasno w tych golfach .. masakra - nóg się nie da rozprostować :decayed: :decayed:
miron78 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 jestem panowie ... ciasno w tych golfach .. masakra - nóg się nie da rozprostować :decayed: :decayed: Ty nie nogi miałeś mieć wyprostowane
krolu Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Arek fajnie tu na Katowickich nie na Gliwickie już nie idziemy Chyba nas chłopaki z SK przygarną no fajnie, fajnie. nie ma tyle spamu do nadrabiania i to tu jest czesciej moj mentor Krolu ktory wlasnie siedzi w Golfie IV mentor :nabijasie:
SoMeS Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Arek fajnie tu na Katowickich nie :> na Gliwickie już nie idziemy Chyba nas chłopaki z SK przygarną :gwizdanie: ja tu byłem pierwszy po azyl! [br]Dopisany: 29 Styczeń 2010, 11:49_________________________________________________tu jest tak przyjemnie
krolu Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 ja tu byłem pierwszy po azyl! wiem jak to załatwimy (jedna z moich ulubionych scen w mrocznym rycerzu) oglądać od 1:45 : ja załatwię kij (tłumaczenie z pamięci) aktualnie poszukujemy lojalnych ludzi ale mamy tylko jedno miejsce - załatwcie to między sobą -byle szybko
Kanar Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 teraz sie zastanawiałem czy gliwickich z katowickimi nie pomyliłem pytanie na dziś gdzie poza ASO będą mi w stanie dorobić kluczyki?? bo ASO zaśpiewało 440zł
krolu Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 teraz sie zastanawiałem czy gliwickich z katowickimi nie pomyliłem pytanie na dziś gdzie poza ASO będą mi w stanie dorobić kluczyki?? bo ASO zaśpiewało 440zł na pewno się da taniej... muszę rozpoznać temat i chętnie spróbował bym ten nowy kluczyk zaprogramować :gwizdanie: :gwizdanie:
Kanar Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 no troche mnie zabili ceną, oprócz tego musze jeszcze alarm zmieniać
SoMeS Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 na pewno się da taniej... muszę rozpoznać temat i chętnie spróbował bym ten nowy kluczyk zaprogramować :gwizdanie: :gwizdanie: dałbyś Krolu radę? bo ja też chciałbym sobie dorobić kluczyk
krolu Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 no troche mnie zabili ceną, oprócz tego musze jeszcze alarm zmieniać a to co zrobiłeś? zgubiłeś klucze? [br]Dopisany: 29 Styczeń 2010, 12:02_________________________________________________ na pewno się da taniej... muszę rozpoznać temat i chętnie spróbował bym ten nowy kluczyk zaprogramować :gwizdanie: :gwizdanie: dałbyś Krolu radę? bo ja też chciałbym sobie dorobić kluczyk nie miałem jeszcze okazji próbować
SoMeS Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 nie miałem jeszcze okazji próbować kurdę muszę pokombinować z tym bo nie mam zapasowego
krolu Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 nie miałem jeszcze okazji próbować kurdę muszę pokombinować z tym bo nie mam zapasowego dla ciebie za 50 zł :decayed: :decayed: od dziś wszystkie VAGowania płatne... wpłaciłem zaliczkę na nowe b8 :decayed:
SoMeS Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 dla ciebie za 50 zł :decayed: :decayed: od dziś wszystkie VAGowania płatne... wpłaciłem zaliczkę na nowe b8 :decayed: czyli jak za darmo
keżor Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2010 teraz sie zastanawiałem czy gliwickich z katowickimi nie pomyliłem pytanie na dziś gdzie poza ASO będą mi w stanie dorobić kluczyki?? bo ASO zaśpiewało 440zł jak zgubiłeś na śniegu to sie znajdą , Miron Ci pomoże szukać , ma wprawe. Co nie Mirek ?
Kędzior Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 witam panowie 666 hehehe [br]Dopisany: 29 Styczeń 2010, 12:12_________________________________________________Dawids zadzwoń sobie tutaj http://www.asbpalka.eu/
krolu Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 666 hehehe 666 the number of the beast :evil: :evil:
SoMeS Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 666 hehehe 666 the number of the beast :evil: :evil: wole 69 Kędzior
Kędzior Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Krolu widzę że gliwice chcą do nas się przenieść hehehe trzeba zrobić jakiś cennik za miejsce hehe
krolu Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Krolu widzę że gliwice chcą do nas się przenieść hehehe trzeba zrobić jakiś cennik za miejsce hehe :mysli: 150 zł za spot w tym zniżka na Vagowanie 50 zł i naklejki lubowe i ramki 400% ceny ... może być, czy za tanio nas cenię ?
Rekomendowane odpowiedzi