Miszka82 Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 Ucho dzięki za cynk - mała rzecz, a cieszy kolejny modzik ku serii koło 19" jaaaaaaaaa zaślepka haka w zderzaku pomalowana pod mój kolor 15zł+5kw idę z modami jak brzytwa
Miszka82 Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 byłem przed chwilą w sklepie i zakupiłem połówkę to co walimy dziś na forum do ryja
stanley Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 Ucho dzięki za cynk - mała rzecz, a cieszy kolejny modzik ku serii koło 19" jaaaaaaaaa zaślepka haka w zderzaku pomalowana pod mój kolor 15zł+5kw idę z modami jak brzytwa przyjedź do ASO na montaż
Miszka82 Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 Ucho dzięki za cynk - mała rzecz, a cieszy kolejny modzik ku serii koło 19" jaaaaaaaaa zaślepka haka w zderzaku pomalowana pod mój kolor 15zł+5kw idę z modami jak brzytwa przyjedź do ASO na montaż ok ok aha ten ziomek kupił tą a czwórkę ale w sumie to jak się okazało to ziomek ziomka to kupił ale jest 100% dyskrecji - znam go i to co mi wysłałeś tylko do wewnętrznego użytku - ponoć od razu gdzieś poleciał nią na Niemcy ale dostał prikaz żeby na zlota przyjechać i wręczyć Ci osobiście ajn liter
stanley Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 Ucho dzięki za cynk - mała rzecz, a cieszy kolejny modzik ku serii koło 19" jaaaaaaaaa zaślepka haka w zderzaku pomalowana pod mój kolor 15zł+5kw idę z modami jak brzytwa przyjedź do ASO na montaż ok ok aha ten ziomek kupił tą a czwórkę ale w sumie to jak się okazało to ziomek ziomka to kupił ale jest 100% dyskrecji - znam go i to co mi wysłałeś tylko do wewnętrznego użytku - ponoć od razu gdzieś poleciał nią na Niemcy ale dostał prikaz żeby na zlota przyjechać i wręczyć Ci osobiście ajn liter no to fajnie, że mogłem pomóc
Miszka82 Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 Ucho dzięki za cynk - mała rzecz, a cieszy kolejny modzik ku serii koło 19" jaaaaaaaaa zaślepka haka w zderzaku pomalowana pod mój kolor 15zł+5kw idę z modami jak brzytwa przyjedź do ASO na montaż ok ok aha ten ziomek kupił tą a czwórkę ale w sumie to jak się okazało to ziomek ziomka to kupił ale jest 100% dyskrecji - znam go i to co mi wysłałeś tylko do wewnętrznego użytku - ponoć od razu gdzieś poleciał nią na Niemcy ale dostał prikaz żeby na zlota przyjechać i wręczyć Ci osobiście ajn liter no to fajnie, że mogłem pomóc tak tak pyrskkkkk
Kędzior Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 na tvp1 zaraz bedzie mega za***isty polski film
Miszka82 Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 a Stasiu to pewnie barek ma już jak nie jeden lekarz
stanley Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 a Stasiu to pewnie barek ma już jak nie jeden lekarz obecnie nie.... ale kiedyś to nadmiary musiałem trzymać po szafkach ( wino od Baski sporo miejsca zajmowało, a teraz sama wóda stoi)
Miszka82 Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 dobra chłopaki nie ma co pier**lić psa w jego chorą dupe...zdrowie i idę na peta
stanley Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 dobra chłopaki nie ma co pier**lić psa w jego chorą dupe...zdrowie i idę na peta
Miszka82 Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 ale mnie przymulił ten fajek Kto ma klucz do odkręcenia lampyt tył b6 avant
stanley Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 na pewno mam w robocie, chcesz to podjedź jutro
turzol Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 miszka zwykłym śrubokrętem krzyżakowym odkręcasz lampe w Avancie
Rekomendowane odpowiedzi