Polko_V Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 tydzień :kox::kox: 7 dni...:kox::kox: Czyli za jakieś 10080 minut to o tej porze bramki pod Balicami się dzie mijało ...a co jedziesz na kato też??
Arturoo Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 100% pewności to będę miał chyba dopiero ranocw piątek.......to wszystko zależy od Maluszka ....jakie będzie miała nastawienie i humor do tych 2h drogi
Polko_V Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 ahaa...wporzo, a drugą opcję to jaką masz??
Polko_V Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 H4mm3R następny tydzień se załatwiłem na rano:facepalm: ...i wiesz co związku z tym...?!
H4mm3R Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 H4mm3R następny tydzień se załatwiłem na rano:facepalm:...i wiesz co związku z tym...?! wiem, obym miał auto
Polko_V Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 H4mm3R następny tydzień se załatwiłem na rano:facepalm:...i wiesz co związku z tym...?! wiem, obym miał auto biczuj ich ---------- Post dopisany at 12:04 ---------- Poprzedni post napisany at 12:00 ---------- a swoją drogą...ja też stoję ze składaniem auta...konserwacja, klejenie, dopasowanie/przerabianie nadkoli. Bo poprostu jest curva zimno i nic nie chce schnąć i trzymać ...jest -1*C a wiart taki, że odczuwalna na poziomie -10:blink:
H4mm3R Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 Pogoda masakra oby w przyszłym tyg. było tak ciepło jak zapowiadają.
Arturoo Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 Hammer ja jade z kufrem....Kasia pojdzie do przodu ....moje dziewczyny z tylu , a Ty cieple skarpety zalozysz....jakas kufajke i Cie zainstalujemy w boxie
Polko_V Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 ani nie gadaj...bo miałem jechać opony z felg ściągnąć i dać fele do odświeżenia. Ale po prostu...obrzydzenie mnie bierze, jak już tylko spoglądam przez okno a co dopiero by była mowa o wyjściu:facepalm: ---------- Post dopisany at 12:13 ---------- Poprzedni post napisany at 12:12 ---------- Hammer ja jade z kufrem....Kasia pojdzie do przodu ....moje dziewczyny z tylu , a Ty cieple skarpety zalozysz....jakas kufajke i Cie zainstalujemy w boxie ...i enter:decayed::grin:
Arturoo Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 Przez SK ani nie gadaj...bo miałem jechać opony z felg ściągnąć i dać fele do odświeżenia. Ale po prostu...obrzydzenie mnie bierze, jak już tylko spoglądam przez okno a co dopiero by była mowa o wyjściu:facepalm:---------- Post dopisany at 12:13 ---------- Poprzedni post napisany at 12:12 ---------- Hammer ja jade z kufrem....Kasia pojdzie do przodu ....moje dziewczyny z tylu , a Ty cieple skarpety zalozysz....jakas kufajke i Cie zainstalujemy w boxie ...i enter:decayed::grin: A co kurfa ....kumplowi nie pomogę ? Pomogę ,taki jestem.
Polko_V Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 Przez SK ani nie gadaj...bo miałem jechać opony z felg ściągnąć i dać fele do odświeżenia. Ale po prostu...obrzydzenie mnie bierze, jak już tylko spoglądam przez okno a co dopiero by była mowa o wyjściu:facepalm:---------- Post dopisany at 12:13 ---------- Poprzedni post napisany at 12:12 ---------- Hammer ja jade z kufrem....Kasia pojdzie do przodu ....moje dziewczyny z tylu , a Ty cieple skarpety zalozysz....jakas kufajke i Cie zainstalujemy w boxie ...i enter:decayed::grin: A co kurfa ....kumplowi nie pomogę ? Pomogę ,taki jestem. no a jak... ...idę na obiad...
H4mm3R Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 Hammer ja jade z kufrem....Kasia pojdzie do przodu ....moje dziewczyny z tylu , a Ty cieple skarpety zalozysz....jakas kufajke i Cie zainstalujemy w boxie Spoko, tylko trzeba uważać żeby klaru z dachu nie zdrapać
Arturoo Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 Boxy maja kolo 50 kg nosnosci....pasuje...on max wazy 48 pojedzony po obiedzie....hehe... Z Emilka i tak jakies postoje bede robil to sie dzwignie przy okazji wieczko i sprawdzi jak tam se Hammerek radzi....hehe....nie tqkie rzecsy ogarnia synek to twka podroz to pikus....grunt by ,ktorys tempa nie nadrzucil bo bedzie mial chlopak glosno ....
H4mm3R Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 Boxy maja kolo 50 kg nosnosci....pasuje...on max wazy 48 pojedzony po obiedzie....hehe...Z Emilka i tak jakies postoje bede robil to sie dzwignie przy okazji wieczko i sprawdzi jak tam se Hammerek radzi....hehe....nie tqkie rzecsy ogarnia synek to twka podroz to pikus....grunt by ,ktorys tempa nie nadrzucil bo bedzie mial chlopak glosno .... Ah ta Twoja fantazja
pajda Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 Oto wylosowane pary: Malaga vs. Borussia Dortmund Real Madryt vs. Galatasaray Stambuł Paris Saint-Germain vs. FC Barcelona Bayern Monachium vs. Juventus Turyn
Arturoo Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 Hammer ja jade z kufrem....Kasia pojdzie do przodu ....moje dziewczyny z tylu , a Ty cieple skarpety zalozysz....jakas kufajke i Cie zainstalujemy w boxie Spoko, tylko trzeba uważać żeby klaru z dachu nie zdrapać No jak nie bedziesz sie szamotał przy pakowaniu to moze klar sie ostanie....i wiecej niz jest ubytku na obecna chwile nie bedzie trzeba naprawiać....hehe
akjam Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 Siema waryjoty! Oto wylosowane pary: Malaga vs. Borussia Dortmund Real Madryt vs. Galatasaray Stambuł Paris Saint-Germain vs. FC Barcelona Bayern Monachium vs. Juventus Turyn Patrząc na to to do trzech meczy raczej pewność i jasna sprawa, jedynie wynik Bayern z Juve wg mmnie stoi pod znakiem zapytania choć do reszty to też pewności na 100% nie ma bo nigdy nie wiadomo co się wydarzy...
Rekomendowane odpowiedzi