pajda Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 Siema waryjoty! Oto wylosowane pary: Malaga vs. Borussia Dortmund Real Madryt vs. Galatasaray Stambuł Paris Saint-Germain vs. FC Barcelona Bayern Monachium vs. Juventus Turyn Patrząc na to to do trzech meczy raczej pewność i jasna sprawa, jedynie wynik Bayern z Juve wg mmnie stoi pod znakiem zapytania choć do reszty to też pewności na 100% nie ma bo nigdy nie wiadomo co się wydarzy... hmmm Malaga vs. Borussia Dortmund Real Madryt vs. Galatasaray Stambuł Paris Saint-Germain vs. FC Barcelona Bayern Monachium vs. Juventus Turyn a ja tak obstawiam i finał BVB - Juve jak kiedyś -->1997 Borussia Dortmund - Juventus Turyn 3:1 [TABLE=width: 100%, align: center] [TD=class: tdrow1, align: center][/TD] [TD=class: tdrow1, align: center][/TD] [TD=class: tdrow1, align: center][/TD] [/TABLE]
Polko_V Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 Dam znać czyli jest szansa, że zgodzisz się na taką...ekstremalną podróż...ja pierlolę, ale ---------- Post dopisany at 12:53 ---------- Poprzedni post napisany at 12:52 ---------- siema spiochy hehe śpiochy... a kto tu o pierwszej godzinie się wita:grin:
H4mm3R Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 Dam znać czyli jest szansa, że zgodzisz się na taką...ekstremalną podróż...ja pierlolę, ale Jestem dobrze ubezpieczony
Polko_V Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 ale i tak radziłbym...wykup se jeszcze coś jeszcze tego typu..."od nieszczęśliwych upadków":decayed:
Arturoo Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 Dam znać czyli jest szansa, że zgodzisz się na taką...ekstremalną podróż...ja pierlolę, ale Tak ,bo jestem nieźle poye..ny Hmmmmmm.....jest coś w tym racji co mówisz ....hehehe
pajda Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 LIGA EUROPY : Chelsea Londyn - Rubin Kazań Tottenham Hotspur - FC Basel Fenerbahce Stambuł - Lazio Rzym Benfica Lizbona - Newcastle United czyli angielski finał
H4mm3R Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 Dam znać czyli jest szansa, że zgodzisz się na taką...ekstremalną podróż...ja pierlolę, ale Tak ,bo jestem nieźle poye..ny Hmmmmmm.....jest coś w tym racji co mówisz ....hehehe Z kim się zadajesz, takim się stajesz PS. wpadnij na kawę
akjam Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 W LE angielskiego finału bym nie był taki pewien. Newcastle wczoraj rzutem na taśmę z Benficą nie będzie im łatwo. Wracając do LM to chyba nie myślisz na serio, że PSG da rade Barcie?
Arturoo Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 Dam znać czyli jest szansa, że zgodzisz się na taką...ekstremalną podróż...ja pierlolę, ale Tak ,bo jestem nieźle poye..ny Hmmmmmm.....jest coś w tym racji co mówisz ....hehehe Z kim się zadajesz, takim się stajesz PS. wpadnij na kawę Chciałeś być fajny i zgodziłeś sie na jazde w boxie...hmmmmmmmm.........teraz myslisz ,ze pojade na kawe do goscia ,ktory chcial ze mną jechać w boxie....zastanów się ,czy powinienem się zgodzić ?? ......... ---------- Post dopisany at 13:22 ---------- Poprzedni post napisany at 13:21 ---------- Kurna mam głupawkę....jest piątek to chyba jestem wytłumaczony....hehehe
pajda Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 W LE angielskiego finału bym nie był taki pewien. Newcastle wczoraj rzutem na taśmę z Benficą nie będzie im łatwo. Wracając do LM to chyba nie myślisz na serio, że PSG da rade Barcie? na serio bym chciał aby psg rozjechało barce, skoro milanowi się nie udało to może psg się uda, ibra jebnie hat-trick, do tego jakieś dwa wolne beckhama
H4mm3R Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 Dam znać czyli jest szansa, że zgodzisz się na taką...ekstremalną podróż...ja pierlolę, ale Tak ,bo jestem nieźle poye..ny Hmmmmmm.....jest coś w tym racji co mówisz ....hehehe Z kim się zadajesz, takim się stajesz PS. wpadnij na kawę Chciałeś być fajny i zgodziłeś sie na jazde w boxie...hmmmmmmmm.........teraz myslisz ,ze pojade na kawe do goscia ,ktory chcial ze mną jechać w boxie....zastanów się ,czy powinienem się zgodzić ?? ......... ---------- Post dopisany at 13:22 ---------- Poprzedni post napisany at 13:21 ---------- Kurna mam głupawkę....jest piątek to chyba jestem wytłumaczony....hehehe Znów lekarstwa nie wziąłeś :facepalm: :grin:
Arturoo Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 No widzisz.....czegoś mi brakowało....ehhh...
akjam Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 W LE angielskiego finału bym nie był taki pewien. Newcastle wczoraj rzutem na taśmę z Benficą nie będzie im łatwo. Wracając do LM to chyba nie myślisz na serio, że PSG da rade Barcie? na serio bym chciał aby psg rozjechało barce, skoro milanowi się nie udało to może psg się uda, ibra jebnie hat-trick, do tego jakieś dwa wolne beckhama Chciałbyś to nie to samo... Myślę, że Twoja "nienawiść" do Barcy nie przełoży się na to żeby PSG wzniosło się na wyżyny i dało radę Barcie. Arturoo też się cieszę, że już piątek.
Polko_V Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 a ja jeszcze do robo na 17.30:facepalm:
akjam Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 Łączymy się z Tobą w bólu. Wypije dziś Twoje zdrowie...
Miszka82 Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 ja również wódzia już zmrożona u sąsiada czeka
Rekomendowane odpowiedzi