pajda Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 Ma ktos pożyczyć CB? ja mam CB-radio President NINJA (3044057924) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. + ANTENA CB MISSOURI EXPORT FV, Nowa, Gwarancja (3085964284) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. mogę ci pożyczyć a po co ci i na ile? byłeś VAGa podpiąć ? nie mam kabla
ucho.77 Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 Ma ktos pożyczyć CB? ja mam CB-radio President NINJA (3044057924) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. + ANTENA CB MISSOURI EXPORT FV, Nowa, Gwarancja (3085964284) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. mogę ci pożyczyć a po co ci i na ile? byłeś VAGa podpiąć ? nie mam kabla a mówiłem że ci go dam
pajda Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 akjam jak do bukowiny to ci nie pożyczę , chyba że audi się całkiem rozsypie i bede sie musiał do kogoś wprosić żeby mnie zabrał
akjam Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 rozgryzłem cię Noszę się z zamiarem kupna sprzętu już chyba z rok! Już raz nawet z Tolkiem ostro temat był nawinięty ale jakoś się nie udało. Teraz już chyba nie odpuszczę.
pajda Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 Ma ktos pożyczyć CB? ja mam CB-radio President NINJA (3044057924) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. + ANTENA CB MISSOURI EXPORT FV, Nowa, Gwarancja (3085964284) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. mogę ci pożyczyć a po co ci i na ile? byłeś VAGa podpiąć ? nie mam kabla a mówiłem że ci go dam no mówiłeś myślałem że dziś na basen pojedziesz
H4mm3R Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 czujnik może się zdupcył...tak po prostu.....40-50pln i po sprawie Jak dobrze pamiętam to ten czujnik nowy kosztuje jakieś 300-400PLN..
akjam Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 czujnik może się zdupcył...tak po prostu.....40-50pln i po sprawie Jak dobrze pamiętam to ten czujnik nowy kosztuje jakieś 300-400PLN..
ucho.77 Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 Ma ktos pożyczyć CB? ja mam CB-radio President NINJA (3044057924) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. + ANTENA CB MISSOURI EXPORT FV, Nowa, Gwarancja (3085964284) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. mogę ci pożyczyć a po co ci i na ile? byłeś VAGa podpiąć ? nie mam kabla a mówiłem że ci go dam no mówiłeś myślałem że dziś na basen pojedziesz auto składałem
akjam Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 we wtorek u KW ciekawi goście Kto będzie bo nie widziałem reklamówki?
ucho.77 Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 rozgryzłem cię Noszę się z zamiarem kupna sprzętu już chyba z rok! Już raz nawet z Tolkiem ostro temat był nawinięty ale jakoś się nie udało. Teraz już chyba nie odpuszczę. czasem się przydaje jak się w kilku jedzie bo tak na co dzień to straszny syf jest
stanley Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 we wtorek u KW ciekawi goście Kto będzie bo nie widziałem reklamówki? Aberald Giza i jakaś d*pa z jakiegoś polskiego tasiemca
ucho.77 Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 obecnie na radiu jest jeden śmietnik nic się nie idzie dowiedzieć jednym słowem chamstwo
akjam Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 we wtorek u KW ciekawi goście Kto będzie bo nie widziałem reklamówki? Aberald Giza i jakaś d*pa z jakiegoś polskiego tasiemca No to trzeba będzie obejrzeć. obecnie na radiu jest jeden śmietnik nic się nie idzie dowiedzieć jednym słowem chamstwo No to jak nic się nie idzie dowiedzieć to po choooj mi to? Jak ja właśnie potrzebuje do tego żeby się czegoś dowiadywać kontrole radarowe, nieoznakowane wozy, wypadki)
Pucek Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 we wtorek u KW ciekawi goście Kto będzie bo nie widziałem reklamówki? Aberald Giza i jakaś d*pa z jakiegoś polskiego tasiemca No to trzeba będzie obejrzeć. obecnie na radiu jest jeden śmietnik nic się nie idzie dowiedzieć jednym słowem chamstwo No to jak nic się nie idzie dowiedzieć to po choooj mi to? Jak ja właśnie potrzebuje do tego żeby się czegoś dowiadywać kontrole radarowe, nieoznakowane wozy, wypadki) Co to za śmiechy wcześniej były, sam od pewnego czasu jestem na etapie kupna cb ale zawsze jakoś tak... Jest tego tyle że aż za dużo Masz Akjam jakieś typy?
akjam Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 Nic qr** nie wiem! Najlepiej jakby mi ktoś to kupił zamontował i... sam już będę się tym posługiwał.
Pucek Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 Nic qr** nie wiem! Najlepiej jakby mi ktoś to kupił zamontował i... sam już będę się tym posługiwał. No właśnie, najlepiej coś kupić bez wiedzy i opinii innych bo jak zagłębisz się w temat to jest wieeelki problem
akjam Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 Wiem jedno! Nie chcę mieć długiego bata na dachu i radio chcę zmieścić pod kolumną kierownicy w tym schowku.
Rekomendowane odpowiedzi