keżor Opublikowano 29 Marca 2013 Autor Opublikowano 29 Marca 2013 siemka Robin Thicke - Blurred Lines ft. T.I., Pharrell UNRATED - YouTube
pajda Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 Test opon letnich 2013 w rozmiarze 225/40 R18 ~ Oponeo.pl ---------- Post dopisany at 21:08 ---------- Poprzedni post napisany at 21:07 ---------- no psyt tychy Wielkk Post jest pojoku łączę się z Tobą w bólu
stanley Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 Pajda, ale to jest test opon letnich do samochodów o wyższych mocach silnika ---------- Post dopisany at 21:18 ---------- Poprzedni post napisany at 21:12 ---------- a dziwne bo kilka osób z forum miało te opony Dunlopa i w ogóle sobie nie chwaliły.... Jakbym miał wybierać to między Michelin a Good Year
Kędzior Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 Pajda, ale to jest test opon letnich do samochodów o wyższych mocach silnika ---------- Post dopisany at 21:18 ---------- Poprzedni post napisany at 21:12 ---------- a dziwne bo kilka osób z forum miało te opony Dunlopa i w ogóle sobie nie chwaliły.... Jakbym miał wybierać to między Michelin a Good Year Michelin
stanley Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 Pajda, ale to jest test opon letnich do samochodów o wyższych mocach silnika ---------- Post dopisany at 21:18 ---------- Poprzedni post napisany at 21:12 ---------- a dziwne bo kilka osób z forum miało te opony Dunlopa i w ogóle sobie nie chwaliły.... Jakbym miał wybierać to między Michelin a Good Year Michelin wiedziałem, że udzielisz fachowej porady
Kędzior Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 Pajda, ale to jest test opon letnich do samochodów o wyższych mocach silnika ---------- Post dopisany at 21:18 ---------- Poprzedni post napisany at 21:12 ---------- a dziwne bo kilka osób z forum miało te opony Dunlopa i w ogóle sobie nie chwaliły.... Jakbym miał wybierać to między Michelin a Good Year Michelin wiedziałem, że udzielisz fachowej porady nie no twoja porada byla w h*j lepsza
stanley Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 Pajda, ale to jest test opon letnich do samochodów o wyższych mocach silnika ---------- Post dopisany at 21:18 ---------- Poprzedni post napisany at 21:12 ---------- a dziwne bo kilka osób z forum miało te opony Dunlopa i w ogóle sobie nie chwaliły.... Jakbym miał wybierać to między Michelin a Good Year Michelin wiedziałem, że udzielisz fachowej porady nie no twoja porada byla w h*j lepsza ale byłem pierwszy
Kędzior Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 Pajda, ale to jest test opon letnich do samochodów o wyższych mocach silnika ---------- Post dopisany at 21:18 ---------- Poprzedni post napisany at 21:12 ---------- a dziwne bo kilka osób z forum miało te opony Dunlopa i w ogóle sobie nie chwaliły.... Jakbym miał wybierać to między Michelin a Good Year Michelin wiedziałem, że udzielisz fachowej porady nie no twoja porada byla w h*j lepsza ale byłem pierwszy a ja bardziej konkretny hehe
ucho.77 Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 no psyt tychy post jest ale jedno dla smaku można,cud się stał i kobieta mi kupiła to jak tu nie dziabnąć
Miszka82 Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 post................ 19:55 domofon ja - halo ? sąsiad - to ja ja - kto ? sąsiad - no Michał ja - aha co jest ? sąsiad - auto znów nie odpala ja - ok zaraz zejdę sąsiad - ok i teraz się zaczyna.... schodzę pod blok patrzę sąsiad piłuje swojego Paska b6 to ja podjazd Yarisem pod niego otwieram maskę on też podłączamy klemy, ładujemy 5 min - auto odpaliło i wtedy Michał mnie woła do Paska , wchodzę, patrzę a tam 0,5 Żołądkowej Gorzkiej, kielon i pepsi płist i ja do niego
ucho.77 Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 pomoc bezcenna ---------- Post dopisany at 22:08 ---------- Poprzedni post napisany at 22:08 ----------
akjam Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 post................19:55 domofon ja - halo ? sąsiad - to ja ja - kto ? sąsiad - no Michał ja - aha co jest ? sąsiad - auto znów nie odpala ja - ok zaraz zejdę sąsiad - ok i teraz się zaczyna.... schodzę pod blok patrzę sąsiad piłuje swojego Paska b6 to ja podjazd Yarisem pod niego otwieram maskę on też podłączamy klemy, ładujemy 5 min - auto odpaliło i wtedy Michał mnie woła do Paska , wchodzę, patrzę a tam 0,5 Żołądkowej Gorzkiej, kielon i pepsi płist i ja do niego Pozdro dla Michała! DObry chłop!
Rekomendowane odpowiedzi