Miszka82 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 no to spontan, jadę do Kędziora zaprosił Cię ?
Pucek Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Kędzior chyba kupił nowy telewizor - miał do tego momentu już trzy
Miszka82 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 drina goni kolejny drin remix browar wóda gin - nie lubięTeDeEfa
Miszka82 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Grzegorz, gdzie mogę Cię złapać? np za dupe
Arturoo Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 pany Vagiem sprawdzę czy mi gdzieś prądu nie pobiera na lewo ? A masz aku z wejściem na OBDII :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: akjam to do Ciebie było :decayed::decayed: Grzegorz, gdzie mogę Cię złapać? strasznie szybko lubisz się spoufalać ....:polew::polew::polew::polew:
ucho.77 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 pany Vagiem sprawdzę czy mi gdzieś prądu nie pobiera na lewo ? A masz aku z wejściem na OBDII :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: akjam to do Ciebie było :decayed::decayed: Grzegorz, gdzie mogę Cię złapać? strasznie szybko lubisz się spoufalać ....:polew::polew::polew::polew: szybki chłopiec :polew:
Miszka82 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 i jak ktoś nowy ma zacząć się udzielać i jeździć na spoty...silna psycha to za mało, porycie musi być do tego ostre
ucho.77 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 tu sama silna psych nie wystarczy:grin: ---------- Post dopisany at 21:55 ---------- Poprzedni post napisany at 21:54 ---------- zdrówko:whistling:
Miszka82 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 no ja jeszcze walnę jednego i mykam na filma zapodać
Wandet15 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 :hi: WOPR w akcji - YouTube Mistrzostwo :polew:
Pucek Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Pozwólcie że dołączę do tego alkoholowego grona... na dzisiaj mam towar który przeznaczę na 4 driny
danielom Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 To i ja sie dolacze. Czarny Smirnoff sie chlodzi...
Rekomendowane odpowiedzi