akjam Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 tobie to dobrze ehhh...jak dobrze jak nie mogę pić kartek żywnościowych mniej będę miał... i mniej sobót przerobionych:doh: Na mody nie będzie!
ucho.77 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 tobie to dobrze ehhh...jak dobrze jak nie mogę pić kartek żywnościowych mniej będę miał... i mniej sobót przerobionych:doh: stasia się tyczyło
Polko_V Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 :grin: to się daje Panie...edytuj post:decayed:
Polko_V Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 ale jak Grześ akjam stwierdził...mniej na mody będzie:facepalm:
Kędzior Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 siemanko Kędzior chyba kupił nowy telewizor - miał do tego momentu już trzy jak wpierdalales kotlety to ci nieprzeszkadzaly
Polko_V Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 siemankoKędzior chyba kupił nowy telewizor - miał do tego momentu już trzy jak wpierdalales kotlety to ci nieprzeszkadzaly :polew:
Pucek Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 siemankoKędzior chyba kupił nowy telewizor - miał do tego momentu już trzy jak wpierdalales kotlety to ci nieprzeszkadzaly A no nie przeszkadzały...
akjam Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zdupczam Pany! :Jakiś filmik trza zapodać.
Polko_V Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 ja też jeszcze chwilkę (pół h) posiedzę...obejrzę "kości" na polsacie a w między czasie zamknę piec na noc:wink:
Kędzior Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 siemankoKędzior chyba kupił nowy telewizor - miał do tego momentu już trzy jak wpierdalales kotlety to ci nieprzeszkadzaly A no nie przeszkadzały...
Polko_V Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 We wtorek u KW będzie Piotrek Żyła Aż muszę to looknąć...tą jego banię
Pucek Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 We wtorek u KW będzie Piotrek Żyła Aż muszę to looknąć...tą jego banię Widziałem zapowiedź - będzie grubo
Polko_V Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 ja też już spiżdzam w wyrko dobranoc:hi: ---------- Post dopisany at 23:02 ---------- Poprzedni post napisany at 23:01 ---------- We wtorek u KW będzie Piotrek Żyła Aż muszę to looknąć...tą jego banię Widziałem zapowiedź - będzie grubo słyszałem...że rozdupczy system:grin:
tomaszstn Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Nie napiszę że psyt ale next drink stock with cola
Rekomendowane odpowiedzi