Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie no foty są konkret :polew: trzeba było zrobić fote troche później jak Keżor ze Stanleyem obok siebie gwoździa do blatu przybili..

lub moment szczytowy jak Stanley na pytanie Basi jak się czuje po 3 minutach zbierania się w sobie wydukał "szuję się zajbiście Kchanie"(zapis dokładny co do literki) :polew: :polew: :polew

a tyś był wczoraj :shocked: ??

o kur*a leże i kwicze :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :buahaha: :buahaha: :buahaha::nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie no foty są konkret :polew: trzeba było zrobić fote troche później jak Keżor ze Stanleyem obok siebie gwoździa do blatu przybili..

lub moment szczytowy jak Stanley na pytanie Basi jak się czuje po 3 minutach zbierania się w sobie wydukał "szuję się zajbiście Kchanie"(zapis dokładny co do literki) :polew: :polew: :polew

:polew:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: No nie mogę
Opublikowano

hehe dobra panowie idę spać narka :hi:

Opublikowano

no dobra był , przecież pamiętam :gwizdanie:

:blink: :blink:

Opublikowano

Kanar, to była małżenska rozmowa, nieładnie podsłuchwiać :polew:

[br]Dopisany: 31 Styczeń 2010, 23:27_________________________________________________

:polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 31 Styczeń 2010, 23:28_________________________________________________spadamy spać, trzymta się do jutra :)

Opublikowano

hehe dobra panowie idę spać narka :hi:

:hi:

i ja też sie zwijam , może już jutro będe mógł prowadzić auto :decayed: 3mcie sie :hi:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: taaaaaaaa nie no konkret było..

Max też mnie rozwalił jak wsiadł do auta i pierwsze co to zapiął pasy z tyłu.. Normalnie mi chłop zaimponował :good:

Kinga też się zdziwiła ale po chwili chyba zrozumiała :gwizdanie:

3mcie się ;)

Opublikowano

Trzymajcie się :hi: Ja dziś po południu lajtowo sobie jeździłem :decayed:

Opublikowano

ale sie dzis podle czuje :kwasny:

Opublikowano

dotarłem do chaty spokojnie ale sie skułem jak biszkopt :polew:

w niedziele to nie wyszedłem nawet z chaty ( raz na balkon mi sie udało wyjść przweietrzyć)

z rana :sick3: i cały dzień zdychania :wallbash:

no ale balet był przedni...a na początku nikt nie chciał wódki pić :tongue4:

Opublikowano

siemacie z rana :hi:

Opublikowano
:bry: z rana , ja już sie czuje OK :decayed:
Opublikowano

Ja bym jeszcze w ankiecie dodał pozycję: Tak, trzeba je wrzucić do pierwszego posta

:decayed:

Opublikowano

Ja bym jeszcze w ankiecie dodał pozycję: Tak, trzeba je wrzucić do pierwszego posta

:decayed:

do pierwszego posta idą tylko fotki fajnych dupeczek :tongue4:
Opublikowano

hejka koledzy - pytanko mam - czy Wolf i Wolfowa mają świadomosć, że dziś będą wykreśleni z listy :(

Opublikowano

hejka koledzy - pytanko mam - czy Wolf i Wolfowa mają świadomosć, że dziś będą wykreśleni z listy :(

dzwoniłem do niego i powiedział , że nie dadzą rady pojechać :gwizdanie:
Opublikowano
Opublikowano

:hi: Siemano

Widzę że niezła biba była :oklaski:. Szkoda że nie wiedziałem ;(.

Jeszcze chyba wszyscy leczą kaca bo mało spamu dopisane.

Foty pierwsza klasa :polew: :polew: :polew:

Opublikowano