Kędzior Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 nie no foty są konkret trzeba było zrobić fote troche później jak Keżor ze Stanleyem obok siebie gwoździa do blatu przybili.. lub moment szczytowy jak Stanley na pytanie Basi jak się czuje po 3 minutach zbierania się w sobie wydukał "szuję się zajbiście Kchanie"(zapis dokładny co do literki) :polew: :polew a tyś był wczoraj ?? o kur*a leże i kwicze :polew: :polew: :polew: :polew: :buahaha: :nabijasie:
Pucek Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 nie no foty są konkret trzeba było zrobić fote troche później jak Keżor ze Stanleyem obok siebie gwoździa do blatu przybili.. lub moment szczytowy jak Stanley na pytanie Basi jak się czuje po 3 minutach zbierania się w sobie wydukał "szuję się zajbiście Kchanie"(zapis dokładny co do literki) :polew: :polew a tyś był wczoraj ??
Bulczas Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 nie no foty są konkret trzeba było zrobić fote troche później jak Keżor ze Stanleyem obok siebie gwoździa do blatu przybili.. lub moment szczytowy jak Stanley na pytanie Basi jak się czuje po 3 minutach zbierania się w sobie wydukał "szuję się zajbiście Kchanie"(zapis dokładny co do literki) :polew: :polew a tyś był wczoraj ?? :polew: No nie mogę
Kędzior Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 hehe dobra panowie idę spać narka
keżor Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2010 no dobra był , przecież pamiętam :gwizdanie: :blink:
stanley Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 nie no foty są konkret trzeba było zrobić fote troche później jak Keżor ze Stanleyem obok siebie gwoździa do blatu przybili.. lub moment szczytowy jak Stanley na pytanie Basi jak się czuje po 3 minutach zbierania się w sobie wydukał "szuję się zajbiście Kchanie"(zapis dokładny co do literki) :polew: :polew Kanar, to była małżenska rozmowa, nieładnie podsłuchwiać [br]Dopisany: 31 Styczeń 2010, 23:27_________________________________________________ nie no foty są konkret trzeba było zrobić fote troche później jak Keżor ze Stanleyem obok siebie gwoździa do blatu przybili.. lub moment szczytowy jak Stanley na pytanie Basi jak się czuje po 3 minutach zbierania się w sobie wydukał "szuję się zajbiście Kchanie"(zapis dokładny co do literki) :polew: :polew a tyś był wczoraj ?? :polew: [br]Dopisany: 31 Styczeń 2010, 23:28_________________________________________________spadamy spać, trzymta się do jutra
keżor Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2010 hehe dobra panowie idę spać narka i ja też sie zwijam , może już jutro będe mógł prowadzić auto 3mcie sie
Kanar Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 :polew: taaaaaaaa nie no konkret było.. Max też mnie rozwalił jak wsiadł do auta i pierwsze co to zapiął pasy z tyłu.. Normalnie mi chłop zaimponował Kinga też się zdziwiła ale po chwili chyba zrozumiała :gwizdanie: 3mcie się
Bulczas Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Trzymajcie się Ja dziś po południu lajtowo sobie jeździłem
Miszka82 Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 dotarłem do chaty spokojnie ale sie skułem jak biszkopt w niedziele to nie wyszedłem nawet z chaty ( raz na balkon mi sie udało wyjść przweietrzyć) z rana i cały dzień zdychania no ale balet był przedni...a na początku nikt nie chciał wódki pić
Guregoru Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Ja bym jeszcze w ankiecie dodał pozycję: Tak, trzeba je wrzucić do pierwszego posta
keżor Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Opublikowano 1 Lutego 2010 Ja bym jeszcze w ankiecie dodał pozycję: Tak, trzeba je wrzucić do pierwszego posta do pierwszego posta idą tylko fotki fajnych dupeczek
miron78 Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 hejka koledzy - pytanko mam - czy Wolf i Wolfowa mają świadomosć, że dziś będą wykreśleni z listy
keżor Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Opublikowano 1 Lutego 2010 hejka koledzy - pytanko mam - czy Wolf i Wolfowa mają świadomosć, że dziś będą wykreśleni z listy dzwoniłem do niego i powiedział , że nie dadzą rady pojechać :gwizdanie:
OKO Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Siemano Widzę że niezła biba była :oklaski:. Szkoda że nie wiedziałem ;(. Jeszcze chyba wszyscy leczą kaca bo mało spamu dopisane. Foty pierwsza klasa :polew:
Rekomendowane odpowiedzi