Miszka82 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Moze na tamte spoty zaczeli by jezdzic jacys normalni ludzie Wysłane z mojego GT-I9001 niestety się nie dowiemy bo Stanley zamknął wątek ---------- Post dopisany at 16:13 ---------- Poprzedni post napisany at 16:12 ---------- Co zas ja leszcze ... Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2 to co zawsze dajesz d*py
Polko_V Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Kto jutro będzie na zlocie... :naughty: http://a4-klub.pl/slaskie-91/zlot-katowicach-07-06-2013-chetni-275980/ gość jest niemożliwy
ucho.77 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Thomas - Impreza na Całego (Gala Disco Polo w klubie Explosion - 7 czerwca 2012) - YouTube
pajda Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Thomas - Impreza na Całego (Gala Disco Polo w klubie Explosion - 7 czerwca 2012) - YouTube a ty co za dużo alko
ucho.77 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Thomas - Impreza na Całego (Gala Disco Polo w klubie Explosion - 7 czerwca 2012) - YouTube a ty co za dużo alko młodzież może nie znać
oprych Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Miszka mam nadzieje ze bedziesz jutro ale musisz przyjechac automatem musze zrobic rundkę automatem - zmieniam fure i mam ciekawa opcje ale z automatem a musze zobaczyc czy wogole warto
pajda Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Thomas - Impreza na Całego (Gala Disco Polo w klubie Explosion - 7 czerwca 2012) - YouTube a ty co za dużo alko młodzież może nie znać to nie czasy disco relax-u
krolu Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Miszka mam nadzieje ze bedziesz jutro ale musisz przyjechac automatem musze zrobic rundkę automatem - zmieniam fure i mam ciekawa opcje ale z automatem a musze zobaczyc czy wogole warto To zostane jedyna b5 na katowickich??? Stanley tez mowil ze zmienia ... zaczne chyba rowerem wpadac bo mialem taki zamiar tylko pogoda niech sie poprawi Wysłane z mojego GT-I9001
Miszka82 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Miszka mam nadzieje ze bedziesz jutro ale musisz przyjechac automatem musze zrobic rundkę automatem - zmieniam fure i mam ciekawa opcje ale z automatem a musze zobaczyc czy wogole warto jutro mnie nie ma na 100% na 19 mamy badania z Ulą a nawet jakbym był to pewnie prosto z trasy i to Yarisem co do automatu powiem tak, ja nigdy nie jeździłem wcześniej ale teraz bym już nie zamienił na manual - więc jak maszy dylemat to bierz automat
turzol Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 spowiedź handlarza w formie AMA. niezłe wałki AMA Spowiedź nieuczciwego handlarza - Wykop.pl
pajda Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 spowiedź handlarza w formie AMA. niezłe wałki AMA Spowiedź nieuczciwego handlarza - Wykop.pl :eusathink:gdziś to już widziałem bedziesz jutro bo jest mała sprawa
Miszka82 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 spowiedź handlarza w formie AMA. niezłe wałki AMA Spowiedź nieuczciwego handlarza - Wykop.pl wciągnęło mnie to
turzol Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 spowiedź handlarza w formie AMA. niezłe wałki AMA Spowiedź nieuczciwego handlarza - Wykop.pl :eusathink:gdziś to już widziałem bedziesz jutro bo jest mała sprawa podjade
Gibons Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Panowie kiedy i gdzie jest jakiś spocik ? mam tydzień wolnego teraz i z chęcią bym podjechał na swojego 1 spota w gronie audi
keżor Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2013 Miszka mam nadzieje ze bedziesz jutro ale musisz przyjechac automatem musze zrobic rundkę automatem - zmieniam fure i mam ciekawa opcje ale z automatem a musze zobaczyc czy wogole warto To zostane jedyna b5 na katowickich??? Stanley tez mowil ze zmienia ... zaczne chyba rowerem wpadac bo mialem taki zamiar tylko pogoda niech sie poprawi Wysłane z mojego GT-I9001 ja też mam B5
Arturoo Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Miszka mam nadzieje ze bedziesz jutro ale musisz przyjechac automatem musze zrobic rundkę automatem - zmieniam fure i mam ciekawa opcje ale z automatem a musze zobaczyc czy wogole warto To zostane jedyna b5 na katowickich??? Stanley tez mowil ze zmienia ... zaczne chyba rowerem wpadac bo mialem taki zamiar tylko pogoda niech sie poprawi Wysłane z mojego GT-I9001 ja też mam B5 Nie tylko Ty ---------- Post dopisany at 07:05 ---------- Poprzedni post napisany at 01:19 ----------
stanley Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Miszka mam nadzieje ze bedziesz jutro ale musisz przyjechac automatem musze zrobic rundkę automatem - zmieniam fure i mam ciekawa opcje ale z automatem a musze zobaczyc czy wogole warto To zostane jedyna b5 na katowickich??? Stanley tez mowil ze zmienia ... zaczne chyba rowerem wpadac bo mialem taki zamiar tylko pogoda niech sie poprawi Wysłane z mojego GT-I9001 już nieaktualne, nie zmieniam
Rekomendowane odpowiedzi