Mario22 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Jutro juz za niecale 2h bedziemy stac pod go sportem ... :-) Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 4
Miszka82 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Jutro juz za niecale 2h bedziemy stac pod go sportem ... :-)Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 4 chyba Ty:grin: ---------- Post dopisany at 15:04 ---------- Poprzedni post napisany at 15:03 ---------- AAAAAAAA powiedz Osiekowi że będzie to co rok temu
oprych Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Pany potrzeba mi ściągacz do sprężyn posiada ktoś taki wynalazek użyczyłby mi na trochę ??? zabrałem sie za wymianę amorków i sprężyn na coś mniejszego i tak aby nie było problemu w dalszych pracach rozebrałem obydwa boczki w bagażniku ściągnąłem dywan w bagażniku wszystko pięknie fajnie ale nie widzę śrub z amora:kwasny: - hmm myślę może tak ma być odkręcam kolo a tu amor od dołu przykręcany:facepalm: i sprężyna jakoś inaczej niż w B5 :shock3:i d*pa bez ściągacza się nie obejdzie chcielibyscie widziec moja mine jak doszło do mnie ze cala moja praca poszła w piz.du
Miszka82 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Soprano a ja dziś czytałem, że umarłeś James Gandolfini nie żyje. Aktor znany m.in. z 'Rodziny Soprano' miał 51 lat
oprych Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 jutro będzie pogrzeb no i stypa w Zatorze utop smutki w szklance wódki
Arturoo Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Pany potrzeba mi ściągacz do sprężyn posiada ktoś taki wynalazek użyczyłby mi na trochę ??? zabrałem sie za wymianę amorków i sprężyn na coś mniejszego i tak aby nie było problemu w dalszych pracach rozebrałem obydwa boczki w bagażniku ściągnąłem dywan w bagażniku wszystko pięknie fajnie ale nie widzę śrub z amora - hmm myślę może tak ma być odkręcam kolo a tu amor od dołu przykręcany:facepalm: i sprężyna jakoś inaczej niż w B5 :shock3:i d*pa bez ściągacza się nie obejdzie chcielibyscie widziec moja mine jak doszło do mnie ze cala moja praca poszła w piz.du :polew::polew::polew:
H4mm3R Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Pany potrzeba mi ściągacz do sprężyn posiada ktoś taki wynalazek użyczyłby mi na trochę ??? zabrałem sie za wymianę amorków i sprężyn na coś mniejszego i tak aby nie było problemu w dalszych pracach rozebrałem obydwa boczki w bagażniku ściągnąłem dywan w bagażniku wszystko pięknie fajnie ale nie widzę śrub z amora - hmm myślę może tak ma być odkręcam kolo a tu amor od dołu przykręcany:facepalm: i sprężyna jakoś inaczej niż w B5 :shock3:i d*pa bez ściągacza się nie obejdzie chcielibyscie widziec moja mine jak doszło do mnie ze cala moja praca poszła w piz.du :polew::polew::polew: O curva :polew::polew::polew::polew: i tam też ich nie znajdziesz, to nie B5
keżor Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2013 rozebrałem obydwa boczki w bagażniku ściągnąłem dywan w bagażniku wszystko pięknie fajnie ale nie widzę śrub z amora:kwasny: - to masz na niezłym wypasie to B7 a perski chociaż ?
stanley Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 rozebrałem obydwa boczki w bagażniku ściągnąłem dywan w bagażniku wszystko pięknie fajnie ale nie widzę śrub z amora:kwasny: - to masz na niezłym wypasie to B7 a perski chociaż ? perski i Ikeły
akjam Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Nie mam wozu bo oddałem żeby mi hamulce ogarnęli i nie odebrałem jeszcze bo w robo siedziałem.
H4mm3R Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Co znowu robisz z hamulcami, niedawno zmieniałeś?
diman Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Pany potrzeba mi ściągacz do sprężyn posiada ktoś taki wynalazek użyczyłby mi na trochę ??? zabrałem sie za wymianę amorków i sprężyn na coś mniejszego i tak aby nie było problemu w dalszych pracach rozebrałem obydwa boczki w bagażniku ściągnąłem dywan w bagażniku wszystko pięknie fajnie ale nie widzę śrub z amora:kwasny: - hmm myślę może tak ma być odkręcam kolo a tu amor od dołu przykręcany:facepalm: i sprężyna jakoś inaczej niż w B5 :shock3:i d*pa bez ściągacza się nie obejdzie chcielibyscie widziec moja mine jak doszło do mnie ze cala moja praca poszła w piz.du ja mam ściągacze do sprężyn więc znowu będzie coś do odbioru w zatorze ale ja się dobry zrobiłem góra musi mnie nagrodzić jakąś wygraną w totka minimum dobry przed ciężkim weekendem
diman Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Góra Cię wyróżni na różowo fujjjj nie o tej górze mówiłem to są rzeczy przyziemne
Rekomendowane odpowiedzi