Miszka82 Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 prócz neta gdzie można w dobrej cenie kupić lapka, chodzi mi o jakiś prosty model żeby forum działało bo ten mój z podłączonym monitorem stacjonarnym już mnie wkur.ia
OKO Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 prócz neta gdzie można w dobrej cenie kupić lapka, chodzi mi o jakiś prosty model żeby forum działało bo ten mój z podłączonym monitorem stacjonarnym już mnie wkur.ia To dlatego nie spamujesz . Najlepiej alledrogo, giełda lub lombardy. Zależy ile funduszy możesz przeznaczyć.
akjam Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Co tu taka pustka? Wszyscy pracują czy o co chodzi?
Kanar Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 kupiłem zbiorniczek pod 2 pompki - jedyny na allegro jeszcze tylko musze pompki kupić i przekaźnik
Bulczas Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Ale się fatalnie czuje chyba pójdę na L4 :gwizdanie:
keżor Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Opublikowano 4 Lutego 2010 Ale się fatalnie czuje chyba pójdę na L4 :gwizdanie: no ze zdrowiem to nie ma żartów
Bulczas Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Ale się fatalnie czuje chyba pójdę na L4 :gwizdanie: no ze zdrowiem to nie ma żartów Spadam jeszcze dziś do roboty. Jutro chce zrobić koło auta bo ma być ciepło nawet i bez śniegu :gwizdanie:
OKO Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Ale się fatalnie czuje chyba pójdę na L4 :gwizdanie: no ze zdrowiem to nie ma żartów Spadam jeszcze dziś do roboty. Jutro chce zrobić koło auta bo ma być ciepło nawet i bez śniegu :gwizdanie: Nom, nie ma żartufff. Bez śniegu to najszybciej w marcu dopiero będzie
miron78 Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 DŁUGOPISY DOJECHAŁY - ZAPRASZAM JUTRO PO ODBIÓR Nie odebrane sztuki mogę przekazać jutro dla Was Krolowi ( jeżeli będzie )
A-rek Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 panowie dzieki za spota, szkoda ze tak krotko ale wazne ze zaliczony
A-rek Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 A-rek chyba się minęliśmy we wtorek :/ no widocznie tak
akjam Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Jest tu kto?! Miszka widzę, że podgląda...
Miszka82 Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 jak ktoś może to weźta mi dlugopis na gliwickich od Mirona co tam z wieczora ? Akjam
diman Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 No ja znowu w pracy! co ty z ta kasa bedziesz robil ciagle w robocie siedisz
Rekomendowane odpowiedzi