Multis Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 Dzwon do niego Tapatalk 4 ---------- Post dopisany at 18:55 ---------- Poprzedni post napisany at 18:55 ---------- I zlaz Tapatalk 4
Miszka82 Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 ile spamu wczoraj był dopiero czwartek a już miałem ciągoty do wódy - dziś trzeba będzie odpalić rakietę szkoda że takich ciagątów nie masz żeby na spotach sie pokazywać no szkoda mała coraz lepiej to może przed pierwszymi śniegami się zjawię
oprych Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 pany jest tu ktoś kto zajmuje się serwisowanie telefonów kom ??? potrzeba mi wymienić złącze USB/ładowarka w SGS 2
Multis Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 pany jest tu ktoś kto zajmuje się serwisowanie telefonów kom ???potrzeba mi wymienić złącze USB/ładowarka w SGS 2 Podrzuc:) Psyt:) Tapatalk 4
oprych Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 pany jest tu ktoś kto zajmuje się serwisowanie telefonów kom ???potrzeba mi wymienić złącze USB/ładowarka w SGS 2 Podrzuc:) Psyt:) Tapatalk 4 poszlo pw
akjam Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 no wlasnie nie przejdzie jaka szyba jest taka montuja a po moim zabiegu czyli jak ty to nazwałeś druciarstwie gość powiedział ze zamontują pod czujnik o ile się wyjaśni z ta ubezpieczalnia. a jezeli sie okaze ze jednak jest tak ja oni mowia to jade do goscia i caluje kase i wymieniam A nie da się jak się da! Dopóki nie będziesz miał szyby to będzie drut... koniec! Spadam na małe co nieco.
H4mm3R Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 no wlasnie nie przejdzie jaka szyba jest taka montuja a po moim zabiegu czyli jak ty to nazwałeś druciarstwie gość powiedział ze zamontują pod czujnik o ile się wyjaśni z ta ubezpieczalnia. a jezeli sie okaze ze jednak jest tak ja oni mowia to jade do goscia i caluje kase i wymieniam A nie da się jak się da! Dopóki nie będziesz miał szyby to będzie drut... koniec! Spadam na małe co nieco. bara bara?
Arturoo Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 pany jest tu ktoś kto zajmuje się serwisowanie telefonów kom ???potrzeba mi wymienić złącze USB/ładowarka w SGS 2 Podrzuc:) Psyt:) Tapatalk 4 Włącznik górny One V chyba umiera....ogarniesz coś takiego ? ...ponoć sie tego fona nie rozbiera...ponoć
Arturoo Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 pyrsk ---------- Post dopisany at 23:51 ---------- Poprzedni post napisany at 23:45 ---------- Melduje sie w Łaziskach
WIŚNIA Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 jaki pyrsk? bo kierwa nie rozumia ja
WIŚNIA Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 zdrówko..drinol Aaa.... ja 4 paka kończę jutro od rana będzie Sądny dzień
WIŚNIA Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 w dosłownym tego słowa znaczeniu a co idziesz gibać? jak co to dzwoń,mam układy z wymiarem sprawiedliwości:naughty:
Arturoo Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 bardziej myślałem o Twojej fuszce ...dobra ...ja spadam...zdzwonimy sie jutro
Rekomendowane odpowiedzi