H4mm3R Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 hmm a wogóle jest potrzebny ten dystans ? a czemu z kołnierzem ? Jak jest piasta za krótka to felga niema się na czym osadzić i wisi tylko na śrubach a to jest mało bezpieczne. Może pojawić się bicie na kole a to już jest mało fajne... ---------- Post dopisany at 19:38 ---------- Poprzedni post napisany at 19:37 ---------- Ja na przód teraz chyba też potrzebuje 7mm a na tyle mam 12mm z H&R. Na przód chciałbym 5mm ale nie ma takich z kołnierzem a tylko takie mnie interesują. Minimum 10mm jest z kołnierzem, chyba że felga ma większy otwór niż piasta.
Polko_V Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 powiem tak...Tomuś pamiętasz jak ja miałem staczane z 10 na 6mm?? I przy tej grubości ori fele same "już" łapią się kołnież z tarczy...bynajmniej jeśli chodzi o fl:decayed:aty
Miszka82 Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 :hi:po urlopie akjam wielkie THX za miejsca - czy tak dobre miejsca na powrocie to tez Twoja sprawka ?? jarasz się miejscami w samolocie czy na parkingu ? ---------- Post dopisany at 19:43 ---------- Poprzedni post napisany at 19:43 ---------- akjam wbijasz jutro na KTK ? ja będę tam na 14
pajda Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 hmm a wogóle jest potrzebny ten dystans ? a czemu z kołnierzem ? Jak jest piasta za krótka to felga niema się na czym osadzić i wisi tylko na śrubach a to jest mało bezpieczne. Może pojawić się bicie na kole a to już jest mało fajne.... a z tyłu są dystanse bez kołnierza ?
H4mm3R Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 hmm a wogóle jest potrzebny ten dystans ? a czemu z kołnierzem ? Jak jest piasta za krótka to felga niema się na czym osadzić i wisi tylko na śrubach a to jest mało bezpieczne. Może pojawić się bicie na kole a to już jest mało fajne.... a z tyłu są dystanse bez kołnierza ? Jak są? Z tyłu też masz piastę i wypadało by żeby dystans miał kołnierz.
akjam Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 :hi:po urlopie akjam wielkie THX za miejsca - czy tak dobre miejsca na powrocie to tez Twoja sprawka ?? jarasz się miejscami w samolocie czy na parkingu ? ---------- Post dopisany at 19:43 ---------- Poprzedni post napisany at 19:43 ---------- akjam wbijasz jutro na KTK ? ja będę tam na 14 Ja też powinienem być o tej porze. Kontakt mobile. hmm a wogóle jest potrzebny ten dystans ? a czemu z kołnierzem ? Jak jest piasta za krótka to felga niema się na czym osadzić i wisi tylko na śrubach a to jest mało bezpieczne. Może pojawić się bicie na kole a to już jest mało fajne.... a z tyłu są dystanse bez kołnierza ? No ja mam z kołnierzem i tak jak Tomasz mówi powinny takie być ze względów bezpieczeństwa...
pajda Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 :hi:po urlopie akjam wielkie THX za miejsca - czy tak dobre miejsca na powrocie to tez Twoja sprawka ?? jarasz się miejscami w samolocie czy na parkingu ? ---------- Post dopisany at 19:43 ---------- Poprzedni post napisany at 19:43 ---------- akjam wbijasz jutro na KTK ? ja będę tam na 14 Ja też powinienem być o tej porze. Kontakt mobile. hmm a wogóle jest potrzebny ten dystans ? a czemu z kołnierzem ? Jak jest piasta za krótka to felga niema się na czym osadzić i wisi tylko na śrubach a to jest mało bezpieczne. Może pojawić się bicie na kole a to już jest mało fajne.... a z tyłu są dystanse bez kołnierza ? No ja mam z kołnierzem i tak jak Tomasz mówi powinny takie być ze względów bezpieczeństwa... jakie macie ET felgi ?
pajda Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 18/8J et 43 i 20 mm teraz myślę czy dać mniejszy dystans np 15 lub 12 mm ? jak myślicie ?
akjam Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 ja mam 19/8,5j ET44 i dystans 12mm...
Miszka82 Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 ja mam 16/7j et 35 bez dystansu ---------- Post dopisany at 20:22 ---------- Poprzedni post napisany at 20:22 ----------
Polko_V Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 ja mam 16/7j et 35 bez dystansu ---------- Post dopisany at 20:22 ---------- Poprzedni post napisany at 20:22 ---------- tylko czekałem, jak Miszka wejdzie i ciulnie coś w swoim stylu:whistling:
akjam Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 ja mam 16/7j et 35 bez dystansu ---------- Post dopisany at 20:22 ---------- Poprzedni post napisany at 20:22 ---------- :decayed:
Miszka82 Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 ja mam 16/7j et 35 bez dystansu ---------- Post dopisany at 20:22 ---------- Poprzedni post napisany at 20:22 ---------- tylko czekałem, jak Miszka wejdzie i ciulnie coś w swoim stylu:whistling: no właśnie szukam klapy do B6 z TDI bo jak mu jebnę kick down to dymi jak skurwisyn ---------- Post dopisany at 21:23 ---------- Poprzedni post napisany at 21:18 ---------- czy lepiej kapę silnika zrobić
Polko_V Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 ja mam 16/7j et 35 bez dystansu ---------- Post dopisany at 20:22 ---------- Poprzedni post napisany at 20:22 ---------- tylko czekałem, jak Miszka wejdzie i ciulnie coś w swoim stylu:whistling: no właśnie szukam klapy do B6 z TDI bo jak mu jebnę kick down to dymi jak skurwisyn ---------- Post dopisany at 21:23 ---------- Poprzedni post napisany at 21:18 ---------- czy lepiej kapę silnika zrobić yyy...po co klapę...ja mam gdzieś oznaczenia z mojej
H4mm3R Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 ja mam 16/7j et 35 bez dystansu ---------- Post dopisany at 20:22 ---------- Poprzedni post napisany at 20:22 ---------- tylko czekałem, jak Miszka wejdzie i ciulnie coś w swoim stylu:whistling: no właśnie szukam klapy do B6 z TDI bo jak mu jebnę kick down to dymi jak skurwisyn ---------- Post dopisany at 21:23 ---------- Poprzedni post napisany at 21:18 ---------- czy lepiej kapę silnika zrobić W multitronicu niema kick downa
Rekomendowane odpowiedzi