Mario22 Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Wszystko fajnie tylko teraz już nie jest tak lekko bo gliniarze sprawdzają czy navi nie jest kradzione, oczywiście jeżeli ktoś posiadał papierki i zgłosił ten fakt po kradzieży. Takie akcje to dalej gwiezdne wojny w polsce... jak ostatnio byłem zgłosic próbe kradzieży leona to siw od policjanta dowiedziałem cytuje ... po co pan przychodzi skoro nie ukradli tylko próbowali.... a co dopiero w przypadku navi ... za duzo pisania protokołów itd. Wysłane z telewizora Note2
Pucek Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Wszystko fajnie tylko teraz już nie jest tak lekko bo gliniarze sprawdzają czy navi nie jest kradzione, oczywiście jeżeli ktoś posiadał papierki i zgłosił ten fakt po kradzieży. Takie akcje to dalej gwiezdne wojny w polsce... jak ostatnio byłem zgłosic próbe kradzieży leona to siw od policjanta dowiedziałem cytuje ... po co pan przychodzi skoro nie ukradli tylko próbowali.... a co dopiero w przypadku navi ... za duzo pisania protokołów itd. Wysłane z telewizora Note2 No widzisz, gliniarz c*paa, mnie ostatnio ściągali z A1 i trzepali całe auto bo widzieli gnojka w "lepszym" aucie
Polko_V Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 niee...po prostu czysta zazdrość
Mario22 Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Wszystko fajnie tylko teraz już nie jest tak lekko bo gliniarze sprawdzają czy navi nie jest kradzione, oczywiście jeżeli ktoś posiadał papierki i zgłosił ten fakt po kradzieży. Takie akcje to dalej gwiezdne wojny w polsce... jak ostatnio byłem zgłosic próbe kradzieży leona to siw od policjanta dowiedziałem cytuje ... po co pan przychodzi skoro nie ukradli tylko próbowali.... a co dopiero w przypadku navi ... za duzo pisania protokołów itd. Wysłane z telewizora Note2 No widzisz, gliniarz c*paa, mnie ostatnio ściągali z A1 i trzepali całe auto bo widzieli gnojka w "lepszym" aucie Szukali dragów i tyle ...
Pucek Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Wszystko fajnie tylko teraz już nie jest tak lekko bo gliniarze sprawdzają czy navi nie jest kradzione, oczywiście jeżeli ktoś posiadał papierki i zgłosił ten fakt po kradzieży. Takie akcje to dalej gwiezdne wojny w polsce... jak ostatnio byłem zgłosic próbe kradzieży leona to siw od policjanta dowiedziałem cytuje ... po co pan przychodzi skoro nie ukradli tylko próbowali.... a co dopiero w przypadku navi ... za duzo pisania protokołów itd. Wysłane z telewizora Note2 No widzisz, gliniarz c*paa, mnie ostatnio ściągali z A1 i trzepali całe auto bo widzieli gnojka w "lepszym" aucie Szukali dragów i tyle ... Bardziej patrzyli na stan techniczny, czy bixy są ori, numery nadwozia i takie tam, ale mogli mnie pocałować w jajca, gdybym jechał B5 to może i miał bym problem
Marcin6 Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Bardziej patrzyli na stan techniczny, czy bixy są ori
Miszka82 Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Wszystko fajnie tylko teraz już nie jest tak lekko bo gliniarze sprawdzają czy navi nie jest kradzione, oczywiście jeżeli ktoś posiadał papierki i zgłosił ten fakt po kradzieży. Takie akcje to dalej gwiezdne wojny w polsce... jak ostatnio byłem zgłosic próbe kradzieży leona to siw od policjanta dowiedziałem cytuje ... po co pan przychodzi skoro nie ukradli tylko próbowali.... a co dopiero w przypadku navi ... za duzo pisania protokołów itd. Wysłane z telewizora Note2 No widzisz, gliniarz c*paa, mnie ostatnio ściągali z A1 i trzepali całe auto bo widzieli gnojka w "lepszym" aucie Szukali dragów i tyle ... Bardziej patrzyli na stan techniczny, czy bixy są ori, numery nadwozia i takie tam, ale mogli mnie pocałować w jajca, gdybym jechał B5 to może i miał bym problem Carington
Pucek Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Wszystko fajnie tylko teraz już nie jest tak lekko bo gliniarze sprawdzają czy navi nie jest kradzione, oczywiście jeżeli ktoś posiadał papierki i zgłosił ten fakt po kradzieży. Takie akcje to dalej gwiezdne wojny w polsce... jak ostatnio byłem zgłosic próbe kradzieży leona to siw od policjanta dowiedziałem cytuje ... po co pan przychodzi skoro nie ukradli tylko próbowali.... a co dopiero w przypadku navi ... za duzo pisania protokołów itd. Wysłane z telewizora Note2 No widzisz, gliniarz c*paa, mnie ostatnio ściągali z A1 i trzepali całe auto bo widzieli gnojka w "lepszym" aucie Szukali dragów i tyle ... Bardziej patrzyli na stan techniczny, czy bixy są ori, numery nadwozia i takie tam, ale mogli mnie pocałować w jajca, gdybym jechał B5 to może i miał bym problem Carington Się robi to się ma :grin:
stanley Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Miszka, jak tam chrzciny ??
Pucek Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Miszka, jak tam chrzciny ?? Stasiu, głupie pytanie, alko się lało
Wandet15 Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Burżuazja Ale z tymi bixami mnie zadziwiłeś ... Muszę zawsze mieć stare h7 w bagażniku bo jak zobaczą , że to HIDy
Miszka82 Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 no elegancko do 1 my siedzieli, mała całą mszę przespała dopiero jak klecha polał wodą to się obudziła - oczywiście dostał zjebe, że mi córkę obudził no co dziś wstałem o 6 rano najebany i powiedziałem sobie o.... nie dziś się nie napiję i tak od 15-tej ojebałem pół litry ale po wczoraj to chyba z litra musiałbym jebnąć żebym poczuł, mała skosiła hajs może w końcu jakiś felunek sensowny wpadnie ---------- Post dopisany at 20:26 ---------- Poprzedni post napisany at 20:25 ---------- Burżuazja Ale z tymi bixami mnie zadziwiłeś ... Muszę zawsze mieć stare h7 w bagażniku bo jak zobaczą , że to HIDy i torksy to odkręcenia lamp
stanley Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 czyli gruba impreza to jaki felunek planujesz?
Pucek Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Burżuazja Ale z tymi bixami mnie zadziwiłeś ... Muszę zawsze mieć stare h7 w bagażniku bo jak zobaczą , że to HIDy Jechałem na DRLach, ewidentnie się zainteresowali autem, zjechaliśmy, wzięli dokumenty, kazali otworzyć maskę i włączyć światła mijania, potem drogowe i z latareczką patrzyli po oznaczeniach na lampach Na moje szczęście wszystko jest ori i był spokój
Miszka82 Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 czyli gruba impreza to jaki felunek planujesz? nie no żaden audi w garażu się kisi jak zatankowałem Uli miesiąc temu to zrobiła 240km poki mam furę z roboty nie ładuję w coś co stoi i nie jeździ trzeba się rozglądać za jakimś większym lokum - tu jest priorytet
Polko_V Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 czyli gruba impreza to jaki felunek planujesz? nie no żaden audi w garażu się kisi jak zatankowałem Uli miesiąc temu to zrobiła 240km poki mam furę z roboty nie ładuję w coś co stoi i nie jeździ trzeba się rozglądać za jakimś większym lokum - tu jest priorytet 240 to Arturek lekką nóżką robi na dzień---------- Post dopisany at 20:39 ---------- Poprzedni post napisany at 20:39 ---------- i wcale nie "trzyma" go na podnośniku
ucho.77 Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Burżuazja Ale z tymi bixami mnie zadziwiłeś ... Muszę zawsze mieć stare h7 w bagażniku bo jak zobaczą , że to HIDy Jechałem na DRLach, ewidentnie się zainteresowali autem, zjechaliśmy, wzięli dokumenty, kazali otworzyć maskę i włączyć światła mijania, potem drogowe i z latareczką patrzyli po oznaczeniach na lampach Na moje szczęście wszystko jest ori i był spokój a wiedzieli wogle gdzie szukać oznaczeń
Miszka82 Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 czyli gruba impreza to jaki felunek planujesz? nie no żaden audi w garażu się kisi jak zatankowałem Uli miesiąc temu to zrobiła 240km poki mam furę z roboty nie ładuję w coś co stoi i nie jeździ trzeba się rozglądać za jakimś większym lokum - tu jest priorytet 240 to Arturek lekką nóżką robi na dzień---------- Post dopisany at 20:39 ---------- Poprzedni post napisany at 20:39 ---------- i wcale nie "trzyma" go na podnośniku no to ja robię 400-500 dziennie ---------- Post dopisany at 20:41 ---------- Poprzedni post napisany at 20:40 ---------- i już tym rzygam
Polko_V Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 a nie była to policja autostradowa?? Bo mnie zebrali dowód za to, że kierunki mi przestały mrugać...przekaźnik się zawiesił ---------- Post dopisany at 20:42 ---------- Poprzedni post napisany at 20:41 ---------- czyli gruba impreza to jaki felunek planujesz? nie no żaden audi w garażu się kisi jak zatankowałem Uli miesiąc temu to zrobiła 240km poki mam furę z roboty nie ładuję w coś co stoi i nie jeździ trzeba się rozglądać za jakimś większym lokum - tu jest priorytet 240 to Arturek lekką nóżką robi na dzień---------- Post dopisany at 20:39 ---------- Poprzedni post napisany at 20:39 ---------- i wcale nie "trzyma" go na podnośniku no to ja robię 400-500 dziennie ---------- Post dopisany at 20:41 ---------- Poprzedni post napisany at 20:40 ---------- i już tym rzygam no w to nie wątpię, że rzygałeś po chrzcinach:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi