ucho.77 Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Taaa. Sie dogadaja. Krotko . Do was. Do nas? Knajpa? Ino kaj bo jutro moze byc lichoń.Tapatalk merino:naughty:
Multis Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Wpuszcza nas z krupnikiem Tapatalk
pajda Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Nawet buraki nie wiedza do czego wajha po lewe. O p.mgielnych nie wspomne. A korcilo na Żory. Ino na noc work. RyzykoTapatalk dasz radę a kebab z Kato się kryję i żebereczko opędzlowane
ucho.77 Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Nawet buraki nie wiedza do czego wajha po lewe. O p.mgielnych nie wspomne. A korcilo na Żory. Ino na noc work. RyzykoTapatalk dasz radę a kebab z Kato się kryję i żebereczko opędzlowane jak zawsze palce lizać
akjam Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Już tak nie chwalcie tego żebra bo bez szału... Apropo's korków to dziś jechałem z Murcek przez Mysłowice bo korek na Giszowcu a później od samych Katowic do Będzina bo jakieś wypadki!
Multis Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Oczekiwanie na interwencje policji w tychach od 4h w gore. Tyle klep Tapatalk
ucho.77 Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Już tak nie chwalcie tego żebra bo bez szału... Apropo's korków to dziś jechałem z Murcek przez Mysłowice bo korek na Giszowcu a później od samych Katowic do Będzina bo jakieś wypadki! na Będzinie 2ciężarówki i osobówka miały kuku
stanley Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 dzisiaj mój ojciec swoją Toyotę skasował
stanley Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 tvp1 konwój miałem z 7-8lat jak to pierwszy raz oglądałem
Multis Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Ucho. Walimy u nas. Salatke zrob tesco masz jeszcze otwarte chyba Tapatalk
akjam Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 dzisiaj mój ojciec swoją Toyotę skasował A z pasażerami OK? Już tak nie chwalcie tego żebra bo bez szału... Apropo's korków to dziś jechałem z Murcek przez Mysłowice bo korek na Giszowcu a później od samych Katowic do Będzina bo jakieś wypadki! na Będzinie 2ciężarówki i osobówka miały kuku Dwa duże i autobus. Jak jechałem do Katowic około 12ej to już była akcja i droga zamknięta częściowo a czasem całkowicie do godzin popołudniowych!
Mario22 Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Jadymy z tym bezpiecznym weekendem ... :beer::beer: Wysłane z telewizora Note2
Majkel Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Jadymy z tym bezpiecznym weekendem ... :beer::beer: Wysłane z telewizora Note2
Arturoo Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Stasiu ...grunt to pasażery całe.....reszta....to ...j pajda ,ucho minęli my sie ........ wysłane z one v
stanley Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Pany, nie wiecie jak to jest: jak mam fotelik na przednim siedzieniu, mała ma z hakiem 2 lata - można ? ( pomijak fakt airbagu z przodu) A poza tym: za nią, na kanapie z tyłu - ledwo wchodzi nosidełko małego
Arturoo Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Pany, nie wiecie jak to jest: jak mam fotelik na przednim siedzieniu, mała ma z hakiem 2 lata - można ? ( pomijak fakt airbagu z przodu) A poza tym: za nią, na kanapie z tyłu - ledwo wchodzi nosidełko małego ....poducha z przodu off i jest ok wysłane z one v
stanley Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Pany, nie wiecie jak to jest: jak mam fotelik na przednim siedzieniu, mała ma z hakiem 2 lata - można ? ( pomijak fakt airbagu z przodu) A poza tym: za nią, na kanapie z tyłu - ledwo wchodzi nosidełko małego ....poducha z przodu off i jest ok wysłane z one v ok, czyli tak jak myślałem, a co z miejscem z tyłu ?
Rekomendowane odpowiedzi