Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jaki czujnik?:shock3:

cofania

---------- Post dopisany at 11:51 ---------- Poprzedni post napisany at 11:48 ----------

Pany tak jaki pisałem wczoraj myślę, że koło 16 możemy się spiknąć u mnie na garażu :wink:

dam cyne jak się już ogarnę

:thumbup1:

multis z Arturem ogarniemy nasze auta wczesniej

Szczur oddał czujnik ? :kox:

Wracam z work, opierdole obiada, lapka pod pache i ogień :banan:

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18904

• Kędzior

14855

• Miszka82

14548

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

miałem jeszcze jeden w domu:naughty:
Opublikowano

miałem jeszcze jeden w domu:naughty:

:thumbup1:

Opublikowano

Odczuwam dziwne praktyki jak tu zaglądam jak wchodzę na forum pisze cos w tym temacie to wszyscy znikają i cisza :confused:

Opublikowano

Siemanko

wysłane z one v :)

Opublikowano
Odczuwam dziwne praktyki jak tu zaglądam jak wchodzę na forum pisze cos w tym temacie to wszyscy znikają i cisza :confused:

nikt Cie nie lubi :decayed:

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

będę na garażu za jakieś 30min

Opublikowano

nikt Cie nie lubi :decayed:

tak myślałem ale wolałem się upewnić

a wiec nic nie pozostaje tylko się pożegnać :hi:nara rezacze :hi:

Opublikowano

Soprano tyś jest sciul:grin:

---------- Post dopisany at 14:03 ---------- Poprzedni post napisany at 14:01 ----------

qurwa człowiek wyjedzie na miasto i ujj 100zeta smarkata polizjantka wlepia za stanie na przystanku:facepalm:

Opublikowano

:hi:

---------- Post dopisany at 14:08 ---------- Poprzedni post napisany at 14:07 ----------

Soprano tyś jest sciul:grin:

---------- Post dopisany at 14:03 ---------- Poprzedni post napisany at 14:01 ----------

qurwa człowiek wyjedzie na miasto i ujj 100zeta smarkata polizjantka wlepia za stanie na przystanku:facepalm:

suka :decayed:

Opublikowano

młoda suka wredna

a najlepszy tekst jej był ze wszystko ma nagrane na foto a na monitorze było widać jarisa i doki audi :doh: ale numery ma nagrane tak twierdzi

---------- Post dopisany at 14:11 ---------- Poprzedni post napisany at 14:10 ----------

a babce doebała za to że jej się żarówka spaliła :facepalm:

baby to uje:banan:

Opublikowano

tośmy logi porobili. 100pln w dupe :decayed:

Opublikowano

?

Tapatalk

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

ja kilka lat temu zajechałem do gliwic na rowerze a że najbliżej było wracać A4 poboczem to też tak zrobilismy z kumplem. Pech chciał że akurat jechali niebiescy i 250 nie moje. Tak to już jest jak sie pije to człowiek nie mysli :decayed:

Opublikowano

a macie

"

Audi A4 B6

Audi A4 generacji B6 to typowy przykład motoryzacyjnej sztampy. Co prawda, karoseria wygląda całkiem elegancko, deska rozdzielcza pod względem ergonomii jest dopracowana do perfekcji, a ilość awarii nie przeraża.

Jednak auto jest potwornie nudne, po*prawne do granic możliwości i ewidentnie brakuje mu duszy! A-czwórka świetnie sprawdzi się w codziennej eksploatacji, ale nigdy nie przestanie być wyłącznie rozsądnym środkiem transportu. "