Maxito Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 :bla: :bla: :bla: żebym to ja wiedział o co comone
Kędzior Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 i nie mam tvn geje trochę kultury przy kobiecie :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 i nie mam tvn geje trochę kultury przy kobiecie :gwizdanie: kto to mówi jak nie było Adrenaliny to grzebałeś w nosie przy Stanleyowej Basi :gwizdanie:
Maxito Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 patrzyłe n a kalendarze co mają nam przysłoć i wydaje mi się że dostaniemy je ale na 2011 w takim tępie co oni to robą
Kędzior Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 i nie mam tvn geje trochę kultury przy kobiecie :gwizdanie: kto to mówi jak nie było Adrenaliny to grzebałeś w nosie przy Stanleyowej Basi :gwizdanie: cicho Adrenalina mnie chyba lubi :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 no cos pisałeś do mnie ale nie rozumien dlatego napisałem ?
Maxito Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 dogadaliście się ??? miszka ty już odstaw te bronki
Kędzior Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 patrzyłe n a kalendarze co mają nam przysłoć i wydaje mi się że dostaniemy je ale na 2011 w takim tępie co oni to robą nom trochę porażka z tym... oby w przyszłym roku to poszło sprawniej
Pucek Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 no cos pisałeś do mnie ale nie rozumien dlatego napisałem ? a to się nie przejmuj jak zawsze głupoty
Kędzior Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 no cos pisałeś do mnie ale nie rozumien dlatego napisałem ? a to się nie przejmuj jak zawsze głupoty i tu się wkońcu dzisiaj z tobą zgodzę
Miszka82 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 dogadaliście się ??? miszka ty już odstaw te bronki mylisz się kolego
Adrenalina Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 i nie mam tvn geje trochę kultury przy kobiecie :gwizdanie: kto to mówi jak nie było Adrenaliny to grzebałeś w nosie przy Stanleyowej Basi :gwizdanie: cicho Adrenalina mnie chyba lubi :gwizdanie: skoro tak myślisz, niech tak zostanie
Miszka82 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 tylu różowych wysypało z wieczora...tak jeb.e po oczach od monitora
Pucek Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 tylu różowych wysypało z wieczora...tak jeb.e po oczach od monitora to przez to doładowanie w ADRze
Kędzior Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 dogadaliście się ??? miszka ty już odstaw te bronki mylisz się kolego Miszka jedzie dzisiaj na wódeczce skoro tak myślisz, niech tak zostanie to ja już chyba idę spać ;( ;( ;(
Miszka82 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 tylu różowych wysypało z wieczora...tak jeb.e po oczach od monitora to przez to doładowanie w ADRze sam wiesz Pucek, że to nie przelewki
Adrenalina Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 dogadaliście się ??? miszka ty już odstaw te bronki mylisz się kolego Miszka jedzie dzisiaj na wódeczce skoro tak myślisz, niech tak zostanie to ja już chyba idę spać ;( ;( ;( piffffko sie skończyło??
Rekomendowane odpowiedzi