turzol Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 miszka jeśli termostat i czujnik temp sprawny to obstawiam zapowietrzoną nagrzewnicę niestety
Miszka82 Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 miszka jeśli termostat i czujnik temp sprawny to obstawiam zapowietrzoną nagrzewnicę niestety no termo i czujnik ok, ta nagrzewnica to jakaś masakra, żeby ją wymienić samemu czasu brak chyba do mechanika trza będzie oddać albo przeczekać zimę i w razie sprzedaży gonić latem
turzol Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 Pan Kaziu nie placil na ZUS i ma nowe ferrari - YouTube
Arturoo Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 Ja już 2 razy.... wysłane z one v
stanley Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 Ja już 2 razy....wysłane z one v wszystko przede mną
oprych Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 Ale tu cicho... wydaje ci sie ---------- Post dopisany at 23:20 ---------- Poprzedni post napisany at 23:20 ---------- akjam masz już te małe sprężynki ? pochytasz mi tez takie czy mam sobie załatwiać ?
akjam Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 Nie mam ale chyba ten temat odpuszczam bo różne opinie są na ten temat i nie chcę żeby się coś spierd... Co do sprężyn to koszt jest niewielki i jak będą to wezmę bo 8pln to nie jakaś wielka strata jakby co.
Rekomendowane odpowiedzi