turzol Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Nie głupie jest Exeo szczególnie polift, mi się osobiście bardziej podoba niż B7 Najlepsze jest to, że nadal klepią i teile podchodza do naszych parchów 1:1
ucho.77 Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Pany kto był ostatnio na giełdzie w Gliwicach? Jest już normalny zjazd z A4 na Sośnice czy trzeba mieszać węzeł sośnica nie można nazwać normalnym:facepalm: ale zjedziesz bez problemu:wink: thx, jedziesz? Jutro z rana walcze z Pololotem żony. Zaś się rozkraczył i stoi na os O gdzieś na ulicy na chacie jestem
stanley Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 bym rzekł, że po długiej nieobecności... Po tygodniu w domu, no to psyt - równy tydzien nawet piwa nie widziałem Swoją drogą - nie wiedziałem, że piwo jest takie gorzkie ---------- Post dopisany at 00:12 ---------- Poprzedni post napisany at 00:09 ---------- Panowie , mam pytanie czy ktoś miał by chwilę wolną by oglądnąć to audi ? => Audi A4 12500.00 PLN. - otoMoto.plPoprostu czy to ulep czy sie nadaje do czegoś i co było w nim lakierowane po VINie sprawdzałeś czy coś jest w historii? ---------- Post dopisany at 00:13 ---------- Poprzedni post napisany at 00:12 ---------- Pany kto był ostatnio na giełdzie w Gliwicach? Jest już normalny zjazd z A4 na Sośnice czy trzeba mieszać ja słyszałem, że już tam giełdy prawie nie ma....
Arturoo Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 Jak tam w domu ...? Dalej szpital ...czy sie normuje ? wysłane z one v
zepol Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 sprzedam passata 1.6 kombi 97r 277k przebiegu do zrobienia maglownica cena 4000
pajda Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 i co alkony co dzis pijemy ?? ja ide do szwagra na flaszeczke wasze zdrowie
ucho.77 Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 i co alkony co dzis pijemy ??ja ide do szwagra na flaszeczke wasze zdrowie A wosk będziecie lać Szwagier i Multis u mnie:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi