tomaszstn Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 ---------- Post dopisany at 10:18 ---------- Poprzedni post napisany at 10:16 ---------- Jeden c**j, byle by naladowany :decayed: A ja powiem że nie do końca Miałem 100% naładowania i już nie chciał odpalać bo liczy się prąd rozruchowy, czyli powinno się badać pod obciążeniem czyli powinno być jeden c**j ważne żeby odpalał Cały Miszka
akjam Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 ---------- Post dopisany at 10:18 ---------- Poprzedni post napisany at 10:16 ---------- Jeden c**j, byle by naladowany :decayed: A ja powiem że nie do końca Miałem 100% naładowania i już nie chciał odpalać bo liczy się prąd rozruchowy, czyli powinno się badać pod obciążeniem czyli powinno być jeden c**j ważne żeby odpalał
ucho.77 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Ja na Kontach Wrocławskich kibluje:wink:
Miszka82 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 ---------- Post dopisany at 10:18 ---------- Poprzedni post napisany at 10:16 ---------- Jeden c**j, byle by naladowany :decayed: A ja powiem że nie do końca Miałem 100% naładowania i już nie chciał odpalać bo liczy się prąd rozruchowy, czyli powinno się badać pod obciążeniem czyli powinno być jeden c**j ważne żeby odpalał Cały Miszka no k**wa a niby nie ? co mnie wali jakiej firmy aku jak odpala to znaczy, że dobry
pajda Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 no to psyt :drinks:ze szwagrem + pizza i składanie szafy
oprych Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 pajda pytanie mam kiedy byś miał czas i możliwość użyczenia garażu aby ogarnąć zew foto i pakiet światło (białe ii czerwone ) ???
Arturoo Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 pajda pytanie mam kiedy byś miał czas i możliwość użyczenia garażu aby ogarnąć zew foto i pakiet światło (białe ii czerwone ) ??? Gangrena postępuje widzę wysłane z one v
akjam Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 no to psyt :drinks:ze szwagrem + pizza i składanie szafy Podejscie nr 2
Arturoo Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Pyrsk 3 drin.....last i nyny wysłane z one v
pajda Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 pajda pytanie mam kiedy byś miał czas i możliwość użyczenia garażu aby ogarnąć zew foto i pakiet światło (białe ii czerwone ) ??? hmm ciężko powiedzieć , a jaki czas prac przewidujesz ? ile godziny ? no w ten weekend bedzię ciężko chyba , a następny to jeszcze nie wiem jak robota na tygodniu pójdzie ---------- Post dopisany at 23:01 ---------- Poprzedni post napisany at 22:56 ---------- no to psyt :drinks:ze szwagrem + pizza i składanie szafy Podejscie nr 2 dokładnie , ale tym razem wysłali dobry brakujący karton i instrukcje no i szafa poskładana
oprych Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 pajda pytanie mam kiedy byś miał czas i możliwość użyczenia garażu aby ogarnąć zew foto i pakiet światło (białe ii czerwone ) ??? hmm ciężko powiedzieć , a jaki czas prac przewidujesz ? ile godziny ? no w ten weekend bedzię ciężko chyba , a następny to jeszcze nie wiem jak robota na tygodniu pójdzie hmm sam nie wiem trzeba bedzie sciagnac kazdy boczek schowek i polke kierowcy pociagnac kable i do modułu lustra trza bedzie sciagnac silniczki ale to juz postaram sie ogarnac w ten weekend nie dam rady pokomletowac gratow dopiero kupilem przelacznik do zamykania lusterek oprucz tego jeszcze musze porobic zdjecia dla mutisa aby ten uklad zrobił ---------- Post dopisany at 23:09 ---------- Poprzedni post napisany at 23:07 ---------- posaiada ktos biale i czerwone lampki z wtyczkami albo same wtyczki ????????????????????????
pajda Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 dobra wiadomość jest taka że ubezpieczenie opon działa przebiłem zimową oponę koszt naprawy 45 zł zwrot na konto bez problemacji drugie pozytywne info jest że na letniej miałem cycka dałem do reklamacji, dziś tel. że reklamacje uwzględniono i jutro jedzie do mnie nówka oponka Nokian
oprych Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 nie bede pisał ze pisali ze nie nie da sie ze takich zeczy nie uwzgledniaja ze tego sie nie reklamuje a jednak sie da
Rekomendowane odpowiedzi