Marcin6 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Ja dziś na ulicy na żywo widziałem nową Octavią VRS... zajebiaszcza :decayed:
Wandet15 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Ostatnio byłem właśnie na szkoleniu organizowanym przez Skodę w Poznaiu i jeździłem Fabią, Yetim, Rapidem i Oktawką i naprawdę może podstawowe wersję nie powalają jak w każdym aucie ale Oktawka w pełnej wersji naprawdę mnie zaskoczyła nie było się do czego tak naprawdę doczepić
stanley Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 tylko, że cena nowej Octavii na wypasie już nie jest taka fajna
Wandet15 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Tak jest Taka jest prawda, że VW nie może pozwolić żeby Passat był gorszy niż Octavia. Chodź też widziałem nową RSkę na ulicy i naprawdę fajne autko
stanley Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Tak jest Taka jest prawda, że VW nie może pozwolić żeby Passat był gorszy niż Octavia. Chodź też widziałem nową RSkę na ulicy i naprawdę fajne autko no fajne, ale dali doopy, że nie ma napędu 4x4
Wandet15 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 RSki nie mają nie wiem dlaczego Ale do zwykłej 1.6 tdi 105 jest napęd 4x4
Majkel Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 psyt ponownie no to psytt po robocie, dopiero teraz weekend zacząłem
pajda Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Ja ostatnio jeździłem rapidem i nową octavią i stwierdzam, że jest spora różnica w porównaniu tych dwóch aut do Golfa i Pasata na korzyść VW No ale widać też odzwierciedlenie w cenie na korzyść Skody gdzie to jeździłeś ? różnica w skoda - VW poda jakim względem ? powiem ci że kiedyś dałeś mi golfa VI zasępczego jak robiłem rozrząd to był chyba 1,4 i było średnio i leon bije VI na głowe a rapid jest autem dla ludu za w miarę dobrę pieniądze, bo za golfa trzeba dać ok 15 k więcej jeśli chodzi o wersję lepiej wyposażone jednego i drugiego wozu psyt drinek z finki do jamseon poszedł już do domu hehe PS żona robiła porządki w barku i mówiła żęby resztki pospijać
stanley Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Ja ostatnio jeździłem rapidem i nową octavią i stwierdzam, że jest spora różnica w porównaniu tych dwóch aut do Golfa i Pasata na korzyść VW No ale widać też odzwierciedlenie w cenie na korzyść Skody gdzie to jeździłeś ? różnica w skoda - VW poda jakim względem ? powiem ci że kiedyś dałeś mi golfa VI zasępczego jak robiłem rozrząd to był chyba 1,4 i było średnio i leon bije VI na głowe a rapid jest autem dla ludu za w miarę dobrę pieniądze, bo za golfa trzeba dać ok 15 k więcej jeśli chodzi o wersję lepiej wyposażone psyt drinek z finki do jamseon poszedł już do domu hehe PS żona robiła porządki w barku i mówiła żęby resztki pospijać jeżdże prawie codziennie ode mnie do/z Rudy Śląskiej Skoda jest przede wszystkim gorzej wygłuszona, drobne detale w środku gorzej wykonane, elementy nadwozia w Skodzie ( przede wszystkim Rapid) są fatalnie spasowane, powiedzialbym, że niektóre samochody wyglądaja jak po jakimś dzwonie... Porówanie Golfa VI do nowego Leona nie na miejscu , porównac by trzeba było do Golfa VII Jak odstawisz do mnie znowu na rorząd to mamy nówkę zastępcza w kolorze białym ---------- Post dopisany at 22:04 ---------- Poprzedni post napisany at 21:53 ---------- którąkolwiek
pajda Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Ja ostatnio jeździłem rapidem i nową octavią i stwierdzam, że jest spora różnica w porównaniu tych dwóch aut do Golfa i Pasata na korzyść VW No ale widać też odzwierciedlenie w cenie na korzyść Skody gdzie to jeździłeś ? różnica w skoda - VW poda jakim względem ? powiem ci że kiedyś dałeś mi golfa VI zasępczego jak robiłem rozrząd to był chyba 1,4 i było średnio i leon bije VI na głowe a rapid jest autem dla ludu za w miarę dobrę pieniądze, bo za golfa trzeba dać ok 15 k więcej jeśli chodzi o wersję lepiej wyposażone psyt drinek z finki do jamseon poszedł już do domu hehe PS żona robiła porządki w barku i mówiła żęby resztki pospijać jeżdże prawie codziennie ode mnie do/z Rudy Śląskiej Skoda jest przede wszystkim gorzej wygłuszona, drobne detale w środku gorzej wykonane, elementy nadwozia w Skodzie ( przede wszystkim Rapid) są fatalnie spasowane, powiedzialbym, że niektóre samochody wyglądaja jak po jakimś dzwonie... Porówanie Golfa VI do nowego Leona nie na miejscu , porównac by trzeba było do Golfa VII Jak odstawisz do mnie znowu na rorząd to mamy nówkę zastępcza w kolorze białym PS weź nie pierdziel ino bier golfa VII na weekend to pojeździmy przetestujemy ten niemiecki kombajn dla ludu , bo narazie hiszpański temperament prowadzi
pajda Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 pojedziemy na dziweksy pewnie możemy zrobić nawet test, jak w top gear bedziemy podjeżdzać vw, skoda i seatm i bedziemy śledzic reakcje PS. na głodzie jesteś ?
pajda Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 PS. nie jestem na głodzie ale i tak możemy jechać ---------- Post dopisany at 22:43 ---------- Poprzedni post napisany at 22:39 ---------- no to zdrówko , finka lime + cola
stanley Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 PS. nie jestem na głodzie ale i tak możemy jechać ---------- Post dopisany at 22:43 ---------- Poprzedni post napisany at 22:39 ---------- no to zdrówko , finka lime + cola hehe PS. Finka lime jest najlepsza ze spritem Spadam w kimono
pajda Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 PS. nie jestem na głodzie ale i tak możemy jechać ---------- Post dopisany at 22:43 ---------- Poprzedni post napisany at 22:39 ---------- no to zdrówko , finka lime + cola hehe PS. Finka lime jest najlepsza ze spritem Spadam w kimono nie mam sprite, ale cola też daje rade:decayed: ---------- Post dopisany at 23:06 ---------- Poprzedni post napisany at 23:03 ---------- Zdrówko http://imageshack.us/a/img13/5351/img0623uy.jpg http://imageshack.us/a/img12/8006/s44k.jpg jak już to pisano wcześniej --> którąkolwiek
Rekomendowane odpowiedzi