diman Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Siemanko fachury gdzie sie mieści czujnik temperatyry podgrzewania siedzenia strona kierowcy 01172 - Temperature Sensor; Driver's Heated Seat (G59) bo taki błąd mam
diman Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Jak się żadnej d*py nie wklei to już nie pomogą
Arturoo Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Jak się żadnej d*py nie wklei to już nie pomogą :polew::polew::polew::polew:
Miszka82 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Siemanko fachury gdzie sie mieści czujnik temperatyry podgrzewania siedzenia strona kierowcy01172 - Temperature Sensor; Driver's Heated Seat (G59) bo taki błąd mam w d*pie sadzisz pierda i masz grzanie więc czujnika szukaj pod majtami
akjam Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Siemanko fachury gdzie sie mieści czujnik temperatyry podgrzewania siedzenia strona kierowcy01172 - Temperature Sensor; Driver's Heated Seat (G59) bo taki błąd mam Nie wiem gdzie ten czujnik ale póki co bym tego grzania nie używał żeby Ci nie przepaliło tapicerki. Był juuż u Nas na forum taki przypadek. Jak się żadnej d*py nie wklei to już nie pomogą Siemanko fachury gdzie sie mieści czujnik temperatyry podgrzewania siedzenia strona kierowcy01172 - Temperature Sensor; Driver's Heated Seat (G59) bo taki błąd mam w d*pie sadzisz pierda i masz grzanie więc czujnika szukaj pod majtami
Arturoo Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Siemanko fachury gdzie sie mieści czujnik temperatyry podgrzewania siedzenia strona kierowcy01172 - Temperature Sensor; Driver's Heated Seat (G59) bo taki błąd mam w d*pie sadzisz pierda i masz grzanie więc czujnika szukaj pod majtami :polew::polew::polew::polew::polew::polew:
tomaszstn Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Siemanko fachury gdzie sie mieści czujnik temperatyry podgrzewania siedzenia strona kierowcy01172 - Temperature Sensor; Driver's Heated Seat (G59) bo taki błąd mam w d*pie sadzisz pierda i masz grzanie więc czujnika szukaj pod majtami Czemu mnie to nie dziwi że Miszce zawsze wszystko kojarzy się z tą częścią ciała
Multis Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Masz na mysli że mógł być ministrantem? Tapatalk ---------- Post dopisany at 19:48 ---------- Poprzedni post napisany at 19:46 ---------- Akjam sprawdz poczte... Tapatalk
tomaszstn Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Masz na mysli że mógł być ministrantem? Mówisz że stąd mogłaby się wziąć ta trauma?
Miszka82 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Masz na mysli że mógł być ministrantem? Mówisz że stąd mogłaby się wziąć ta trauma? nie mierzcie wszystkich swoją miarką
Rekomendowane odpowiedzi