Miszka82 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Opublikowano 22 Grudnia 2013 święta idą wszyscy zarobieni albo walą sake już pod święta
stanley Opublikowano 22 Grudnia 2013 Opublikowano 22 Grudnia 2013 święta idą wszyscy zarobieni albo walą sake już pod święta dzisiaj lajtowo piwko a wczoraj wypilem chyba z 6 herbat, aż połówka pękła
Polko_V Opublikowano 22 Grudnia 2013 Opublikowano 22 Grudnia 2013 ja napierdzielam drugiego drina...standardowo finka, cytrynka i cola:wink:
stanley Opublikowano 22 Grudnia 2013 Opublikowano 22 Grudnia 2013 ja napierdzielam drugiego drina...standardowo finka, cytrynka i cola:wink: spróbuj sobie finka lime+sprite+cytryna - mega
Polko_V Opublikowano 22 Grudnia 2013 Opublikowano 22 Grudnia 2013 no własnie sprajjjjta to ja teraz raczej nie dostanę
Pucek Opublikowano 22 Grudnia 2013 Opublikowano 22 Grudnia 2013 święta idą wszyscy zarobieni albo walą sake już pod święta dzisiaj lajtowo piwko a wczoraj wypilem chyba z 6 herbat, aż połówka pękła A to dlatego mi się wczoraj tak dobrze pracowało na nocnej zmianie pyrsk browar
stanley Opublikowano 22 Grudnia 2013 Opublikowano 22 Grudnia 2013 święta idą wszyscy zarobieni albo walą sake już pod święta dzisiaj lajtowo piwko a wczoraj wypilem chyba z 6 herbat, aż połówka pękła A to dlatego mi się wczoraj tak dobrze pracowało na nocnej zmianie pyrsk browar no i kaszel powoli przechodzi.... dzisiaj też miały być herbaty, ale w barku najmniejsza butla to 1l finka i szkoda było
Pucek Opublikowano 22 Grudnia 2013 Opublikowano 22 Grudnia 2013 święta idą wszyscy zarobieni albo walą sake już pod święta dzisiaj lajtowo piwko a wczoraj wypilem chyba z 6 herbat, aż połówka pękła A to dlatego mi się wczoraj tak dobrze pracowało na nocnej zmianie pyrsk browar no i kaszel powoli przechodzi.... dzisiaj też miały być herbaty, ale w barku najmniejsza butla to 1l finka i szkoda było Trzeba było dzwonić bo też miałem smaka na taką herbatkę ---------- Post dopisany at 22:46 ---------- Poprzedni post napisany at 22:45 ---------- Dobrze że jeszcze tylko jutro na 18 do roboty i wolne w święta ---------- Post dopisany at 22:48 ---------- Poprzedni post napisany at 22:46 ---------- W sumie, jak byliśmy w Austrii to takie herbatki były na porządku dziennym
stanley Opublikowano 22 Grudnia 2013 Opublikowano 22 Grudnia 2013 święta idą wszyscy zarobieni albo walą sake już pod święta dzisiaj lajtowo piwko a wczoraj wypilem chyba z 6 herbat, aż połówka pękła A to dlatego mi się wczoraj tak dobrze pracowało na nocnej zmianie pyrsk browar no i kaszel powoli przechodzi.... dzisiaj też miały być herbaty, ale w barku najmniejsza butla to 1l finka i szkoda było Trzeba było dzwonić bo też miałem smaka na taką herbatkę ---------- Post dopisany at 22:46 ---------- Poprzedni post napisany at 22:45 ---------- Dobrze że jeszcze tylko jutro na 18 do roboty i wolne w święta ---------- Post dopisany at 22:48 ---------- Poprzedni post napisany at 22:46 ---------- W sumie, jak byliśmy w Austrii to takie herbatki były na porządku dziennym boję się, że jak pojedziemy na narty w inny region Austrii to nam się nie będzie podobać, bo nie bedzie strefy wolnocłowej w pobliżu
Pucek Opublikowano 22 Grudnia 2013 Opublikowano 22 Grudnia 2013 święta idą wszyscy zarobieni albo walą sake już pod święta dzisiaj lajtowo piwko a wczoraj wypilem chyba z 6 herbat, aż połówka pękła A to dlatego mi się wczoraj tak dobrze pracowało na nocnej zmianie pyrsk browar no i kaszel powoli przechodzi.... dzisiaj też miały być herbaty, ale w barku najmniejsza butla to 1l finka i szkoda było Trzeba było dzwonić bo też miałem smaka na taką herbatkę ---------- Post dopisany at 22:46 ---------- Poprzedni post napisany at 22:45 ---------- Dobrze że jeszcze tylko jutro na 18 do roboty i wolne w święta ---------- Post dopisany at 22:48 ---------- Poprzedni post napisany at 22:46 ---------- W sumie, jak byliśmy w Austrii to takie herbatki były na porządku dziennym boję się, że jak pojedziemy na narty w inny region Austrii to nam się nie będzie podobać, bo nie bedzie strefy wolnocłowej w pobliżu Nie biorę tej opcji pod uwagę
Rekomendowane odpowiedzi