diman Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Jezdem. :> Skończyłem właśnie walkę z NFS na PS3! :kox: Chwila przerwy i znowu będę sobie drifty ćwiczył... nie jesteś w robocie?? jestem w szoku No ile to można? Dopiero we wtorek idę. Ku... ZNowu chyba mnie nie będzie! ale z ciebie klubowicz
akjam Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Jezdem. :> Skończyłem właśnie walkę z NFS na PS3! :kox: Chwila przerwy i znowu będę sobie drifty ćwiczył... nie jesteś w robocie?? jestem w szoku No ile to można? Dopiero we wtorek idę. Ku... ZNowu chyba mnie nie będzie! ale z ciebie klubowicz diman chcesz pożyczyć tą kasę czy jak :polew: :polew: :polew:
diman Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Jezdem. :> Skończyłem właśnie walkę z NFS na PS3! :kox: Chwila przerwy i znowu będę sobie drifty ćwiczył... nie jesteś w robocie?? jestem w szoku No ile to można? Dopiero we wtorek idę. Ku... ZNowu chyba mnie nie będzie! ale z ciebie klubowicz diman chcesz pożyczyć tą kasę czy jak :polew: :polew: :polew: zalezy na jaki procent
akjam Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Jezdem. :> Skończyłem właśnie walkę z NFS na PS3! :kox: Chwila przerwy i znowu będę sobie drifty ćwiczył... nie jesteś w robocie?? jestem w szoku No ile to można? Dopiero we wtorek idę. Ku... ZNowu chyba mnie nie będzie! ale z ciebie klubowicz diman chcesz pożyczyć tą kasę czy jak :polew: :polew: :polew: zalezy na jaki procent Dogadamy się. Co tam u Was słychować?
stanley Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Diman, weź sobie kredyt na poczcie, może od razu auto tam ubezpieczysz... listonosz będzie Ci robił olgędziny pojazdu
Pucek Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Diman, weź sobie kredyt na poczcie, może od razu auto tam ubezpieczysz... listonosz będzie Ci robił olgędziny pojazdu Ty się nie śmiej bo ja mam AC i OC na poczcie
diman Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Diman, weź sobie kredyt na poczcie, może od razu auto tam ubezpieczysz... listonosz będzie Ci robił olgędziny pojazdu no wlasnie stanley jak tam auto wycenili ci juz
stanley Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Diman, weź sobie kredyt na poczcie, może od razu auto tam ubezpieczysz... listonosz będzie Ci robił olgędziny pojazdu Ty się nie śmiej bo ja mam AC i OC na poczcie Diman, weź sobie kredyt na poczcie, może od razu auto tam ubezpieczysz... listonosz będzie Ci robił olgędziny pojazdu Ty się nie śmiej bo ja mam AC i OC na poczcie OC, to wykupujesz tam gdzie najtaniej jeśli chodzi o AC to juz bardziej skomplikowana sprawa... :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Diman, weź sobie kredyt na poczcie, może od razu auto tam ubezpieczysz... listonosz będzie Ci robił olgędziny pojazdu Ty się nie śmiej bo ja mam AC i OC na poczcie [br]Dopisany: 07 Luty 2010, 22:37_________________________________________________jeszcze powiedz, że tam serwisujesz
keżor Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Opublikowano 7 Lutego 2010 poza tym witam wróciłem i żyje sanki są w pyte a kulig jeszcze lepszy :kox: mogłeś zjeżdżać na recaro , tam też na dole są płozy
stanley Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Diman, weź sobie kredyt na poczcie, może od razu auto tam ubezpieczysz... listonosz będzie Ci robił olgędziny pojazdu no wlasnie stanley jak tam auto wycenili ci juz nie zgłosiłem jeszcze, to bardzo skomplikowana sprawa, ale nie bede pisal na forum opowiem wam we wtorek
Pucek Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Diman, weź sobie kredyt na poczcie, może od razu auto tam ubezpieczysz... listonosz będzie Ci robił olgędziny pojazdu Ty się nie śmiej bo ja mam AC i OC na poczcie [br]Dopisany: 07 Luty 2010, 22:37_________________________________________________jeszcze powiedz, że tam serwisujesz serwisować nie chcieli powiedzieli że audi się nie psuje :>
diman Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Diman, weź sobie kredyt na poczcie, może od razu auto tam ubezpieczysz... listonosz będzie Ci robił olgędziny pojazdu no wlasnie stanley jak tam auto wycenili ci juz nie zgłosiłem jeszcze, to bardzo skomplikowana sprawa, ale nie bede pisal na forum opowiem wam we wtorek
miron78 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Diman, weź sobie kredyt na poczcie, może od razu auto tam ubezpieczysz... listonosz będzie Ci robił olgędziny pojazdu Ty się nie śmiej bo ja mam AC i OC na poczcie [br]Dopisany: 07 Luty 2010, 22:37_________________________________________________jeszcze powiedz, że tam serwisujesz serwisować nie chcieli powiedzieli że audi się nie psuje :> widać że się nie znają
Kędzior Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 o widzę że rozmowa o motoryzacji hehehe
stanley Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 ja spadam spać jutro od 7 do 21 w robocie reszta tyg na II zmiane mnie wydymali ch*uje
Kędzior Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 ja spadam spać jutro od 7 do 21 w robocie reszta tyg na II zmiane mnie wydymali ch*uje woooo no to ładnie Stanley... współczuję ci
miron78 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 ja spadam spać jutro od 7 do 21 w robocie reszta tyg na II zmiane mnie wydymali ch*uje Ty się nie przyznawaj jak pracujesz bo Pucek będzie do Basi wpadać
Kędzior Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 ja spadam spać jutro od 7 do 21 w robocie reszta tyg na II zmiane mnie wydymali ch*uje Ty się nie przyznawaj jak pracujesz bo Pucek będzie do Basi wpadać przecież Pucek się boi Basi hehehehe więc raczej będzie jej unikał :polew:
Rekomendowane odpowiedzi