A-rek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 no kiepsko jak na poniedzialek ale ty masz ten plus dobrze że nie mam rodziny na utrzymaniu a ja mam i do tego kilka rat + hipoteka, a u mnie w robocie tez kiepsko sie dzieje
Kanar Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 no to nie zazdroszcze Ci faktycznie mam ten plus że jedyne co mi sie opóźni to mody w aucie. niech sie już kończy ten kryzys bo jeszcze troche i bedziemy wszyscy u chinioli za miske ryżu pracować
Kanar Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Oko może u Ciebie lepiej sie tydzień zaczął??
OKO Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 haha U mnie jest podobnie w robocie Odchodzi z pracy mój dyrektor i nie wiem czy nas nie zlikwidują, tzn. mojego działu. Ku.wa mać. Jak tak dalej pójdzie to z a4 na rower się przesiąde :wallbash: [br]Dopisany: 08 Luty 2010, 09:37_________________________________________________W sumie za siedzenie na forum też nie chciał bym nikomu płacić [br]Dopisany: 08 Luty 2010, 09:38_________________________________________________ anar nie przejmuj się U mnie w robocie zniknęło ponad 200 zleceń, nie ma ich nigdzie i ch*uj wie co bedzie dalej Oprócze tego będzie holować ukraiński autokar do nas, bo był jakis wypadek na A4 Ciekawe czy tych ukraińców też ściągną do nas :blink Może mają spirytus i fajki pochowane w autobusie :polew:[br]Dopisany: 08 Luty 2010, 09:39_________________________________________________coś na rozluźnienie poniedziałkowej atmosfery. Beastie Boys - High Plains Drifter[br]Dopisany: 08 Luty 2010, 10:12_________________________________________________I trochę spamu
OKO Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Nie ma głównych spamowiczów. Stanley szabruje autokar chyba Kędzior sprawdza czy jest metan
stanley Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Nie ma głównych spamowiczów. Stanley szabruje autokar chyba Kędzior sprawdza czy jest metan system przywrócony, jeszcz czekam na autokar z Ukraińcami :gwizdanie:
Kanar Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 hahaha czuje się jak Guru na newbie :polew:
Bulczas Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 po pracy Jak ja kur..a nie lubię poniedziałkówm :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 po pracy Jak ja kur..a nie lubię poniedziałkówm :gwizdanie: a ja miałem dzisiaj urlop
Bulczas Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 po pracy Jak ja kur..a nie lubię poniedziałkówm :gwizdanie: a ja miałem dzisiaj urlop No to git Ja muszę na jakieś l4 iść bo nie chcę mi się robić. :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 po pracy Jak ja kur..a nie lubię poniedziałkówm :gwizdanie: a ja miałem dzisiaj urlop No to git Ja muszę na jakieś l4 iść bo nie chcę mi się robić. :gwizdanie: jeeebaaany :> a potem jest recesja
Bulczas Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 No a co jeżdże na tym wózku tylko po hali i się nudzę :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 wszystkim nom jakoś przeleciało jeszcze jutro i wolne do końca tyg ale mam w h*j nauki
Rekomendowane odpowiedzi