pajda Opublikowano 3 Lutego 2014 Opublikowano 3 Lutego 2014 w takim razie też jestem zmuszony odpuścić ---------- Post dopisany at 23:00 ---------- Poprzedni post napisany at 22:59 ---------- Nie ma ktoś dojść do zniżek na szyby samochodowe? no nie sterty nie ja za swoja z wymianą 460 zł pod czujnik zmierzchu/deszczu i robiłem w pszczynie co tak daleko ? to chyba z lodem po drodze bo lubie , km musza lecieć
stanley Opublikowano 3 Lutego 2014 Opublikowano 3 Lutego 2014 w takim razie też jestem zmuszony odpuścić ---------- Post dopisany at 23:00 ---------- Poprzedni post napisany at 22:59 ---------- Nie ma ktoś dojść do zniżek na szyby samochodowe? no nie sterty nie ja za swoja z wymianą 460 zł pod czujnik zmierzchu/deszczu i robiłem w pszczynie co tak daleko ? to chyba z lodem po drodze bo lubie , km musza lecieć Tobie trzeba tarczkę zamontować
turzol Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 ja za swoja z wymianą 460 zł pod czujnik zmierzchu/deszczu i robiłem w pszczynie Kupiłem Sekurit za 370zł. Chyba wiem gdzie w Pszczynie wymieniałeś - taki mały warsztat przy domu prywatnym?
pajda Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 ja za swoja z wymianą 460 zł pod czujnik zmierzchu/deszczu i robiłem w pszczynie Kupiłem Sekurit za 370zł. Chyba wiem gdzie w Pszczynie wymieniałeś - taki mały warsztat przy domu prywatnym? Tak , spoko gosciu jeszcze przy okazji wymienil mechanizm wycieraczek Btw kto dziś będzie?
akjam Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 ---------- Post dopisany at 18:47 ---------- Poprzedni post napisany at 18:47 ----------
pajda Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 thx panowie za mini spota miszka fajnie że nas odwiedziłeś , miejmy nadzieje że częściej bedziesz dostawał wychodne
akjam Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 No qr** Miszka był pierwszy raz od roku a ja pierwszy raz nie byłem od roku! Ale nie fart! Kebab zaliczony?
pajda Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 No qr** Miszka był pierwszy raz od roku a ja pierwszy raz nie byłem od roku! Ale nie fart! Kebab zaliczony? pewnie że był
Rekomendowane odpowiedzi