akjam Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 Najlepszego Piter! Stan pamiętaj o mnie Masz dawno na @ Akjam, Ty też
Miszka82 Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 Stan pamiętaj o mnie Masz dawno na @ Akjam, Ty też senkju
pajda Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 :hi:z wieczora ale tu pustki na tym forum
stanley Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 http://a4-klub.pl/kazdy-temat-20/prosba-identyfikacje-rzeczy-wie-to-311514/ tematy tego kolesia mnie rozpierdalayą
Miszka82 Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 ten koleś ma coś nie tak ze łebem najlepsze ma wypowiedzi w dziale sprzedam auto
Majkel Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 ten koleś ma coś nie tak ze łebem najlepsze ma wypowiedzi w dziale sprzedam auto ale jak widać po postach - zna się chłop na wszystkim - począwszy od frezarek przez myjki i skończywszy na OFE :grin: Cześć tak w ogóle
Miszka82 Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 pany w piątek zdmuchnęło mi bata z dachu muszę kupić antenkę i mam dylemat kupić to co miałem wcześnij czyli president missouri (miałem dwie w tym jeden zamiennik) czy może iść w taką małą president florida miał ktoś z was taką ? zbiera to coś ?
Multis Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 pany w piątek zdmuchnęło mi bata z dachu muszę kupić antenkę i mam dylemat kupić to co miałem wcześnij czyli president missouri (miałem dwie w tym jeden zamiennik) czy może iść w taką małą president florida miał ktoś z was taką ? zbiera to coś ? Kup taka jaka ci sie podoba. W rzeczywistości za patametrami siedzi fizyka : im dłuższa tym lepsza. Potem działa czynnik wizualny. No i ludzki jak i marketingowy. Hustler ic 100 za 50 pln dziala tak samo jak inna setka PRESIDENTA za 299 pln. Osobiscie polecam sirio ml145 jesli chodzi o magnes. Ale i tak jestem zwolennikiem dziury
akjam Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 Ja mam jakiegoś presidenta ale nie wiem jaki model a nie chce mi show teraz szukać rachunku.
stanley Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 pany w piątek zdmuchnęło mi bata z dachu muszę kupić antenkę i mam dylemat kupić to co miałem wcześnij czyli president missouri (miałem dwie w tym jeden zamiennik) czy może iść w taką małą president florida miał ktoś z was taką ? zbiera to coś ? miałem pozyczoną od Krzyśka SC jakąś malutką Presidenta ( miała max 30cm) w zupełności mi to starczało... teraz mam jakąś Presidenta ciut dłuższą, której nawet nie sprawdzałem
Miszka82 Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 ml 145 miałem - za długa wszędzie jebałem tym batem o sufity i to był powód dla którego zmieniłem na krótszą akjam Ty masz tą co ja stanley no i chyba taką krótka zapodam mi chodzi o to żeby zapytać kogoś kto leci z naprzeciwka a nie kogoś kto jest 10km ode mnie btw mojego bata mi zdmuchnęło przy 140km/h już drugi raz ale tym razem nie wisiała na klapie tylko poleciała w orbitę
Multis Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 W tej chwili mam alana 99mini. (60cm) jesli chodzi o lokalne gadanie to jest rewelka. Nie lapie smieci i stroii sie na 1 . Koszt okolo 80-90zl. Tylko dokupujesz duzego magnesa za 20-30 (bo antena w dziure jest) i masz porzadny nieprzeplacony sprzet
akjam Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 No może tak, Ja mam jakąś 70ke chyba czy coś koło tego.
Arturoo Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 ..........btw mojego bata mi zdmuchnęło przy 140km/h już drugi raz ale tym razem nie wisiała na klapie tylko poleciała w orbitę zdejmij ze 3cm szpachli...szkoda następną stracić
Rekomendowane odpowiedzi