oprych Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 dobry, te spoty są dalej organizowane? Tak kolego co wtorek w KATO o 19 reszta w pierwszym poście
ucho.77 Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 dobry, te spoty są dalej organizowane? Tak kolego co wtorek w KATO o 19 reszta w pierwszym poście I piątek w SGL o 18tej:naughty: ---------- Post dopisany at 14:22 ---------- Poprzedni post napisany at 14:22 ---------- no co jak co ale karny się należał już mi się kończą
pajda Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 dobry, te spoty są dalej organizowane? Tak kolego co wtorek w KATO o 19 reszta w pierwszym poście zapraszamy ---------- Post dopisany at 16:27 ---------- Poprzedni post napisany at 16:25 ---------- dobry, te spoty są dalej organizowane? Tak kolego co wtorek w KATO o 19 reszta w pierwszym poście I piątek w SGL o 18tej:naughty: Widze że się przerzuciłeś z SK na SGL
ucho.77 Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 Michał sam wiesz że we wtorek to jest cud jak jestem,ale jak jestem to jestem na spocie:decayed: a SGL jest w piątek i to już przeważnie jestem:wink: ---------- Post dopisany at 16:33 ---------- Poprzedni post napisany at 16:30 ---------- Multis warsztat posprzątaj bo trochę pomodzimy:naughty:
Multis Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 Michał sam wiesz że we wtorek to jest cud jak jestem,ale jak jestem to jestem na spocie:decayed: a SGL jest w piątek i to już przeważnie jestem:wink: ---------- Post dopisany at 16:33 ---------- Poprzedni post napisany at 16:30 ---------- Multis warsztat posprzątaj bo trochę pomodzimy:naughty: sie wie..
stanley Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 dobry, te spoty są dalej organizowane? tak, jeżeli pogoda dopisze, przenosimy się na lato, na Dolinę Trzech Stawów
Arturoo Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 nie mam bladego pojęcia jak robię ...zgubiłem grafiki zanim je do kalendarza google wklepałem .........muszęto jakoś zorganizować ...puki co nie deklaruję się ,że nie przyjadę
ucho.77 Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 jakbyś jechał to mógłbyś zabrać coś od Mańka dla mnie:wink: nie ma ciśnienia jak co bo w piątek powinienem być na SGL-u:decayed:
Arturoo Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 jak ja mam do Kato jechać przez wieś Mańka....to już jutro muszę urlop organizować ...bo znowu mnie navi jakoś dziwnie poprowadzi....
pajda Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 jak ja mam do Kato jechać przez wieś Mańka....to już jutro muszę urlop organizować ...bo znowu mnie navi jakoś dziwnie poprowadzi.... a jak wyjazd do chełmku ? trafiłeś ?
ucho.77 Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 navi go przez Częstochowę puściła ---------- Post dopisany at 22:04 ---------- Poprzedni post napisany at 22:03 ---------- Artur naprawdę nie ma ciśnienia bo potrzebuję graty na sobotę
Arturoo Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 letko...........tyle,że mi się trochu trasa zmodernizowała....a powrót zrobiłem Bieruń....Pszczyna...za***ista droga ....pół koleiny nie widziałem ...a o tym ,że dziur w drodze nie spotkałem wogóle to w szoku byłem....nie wiedziałem ,ze są takie drogi na śląsku
Rekomendowane odpowiedzi