tolek85 Opublikowano 24 Maja 2014 Opublikowano 24 Maja 2014 siemka, trochę latałem wczoraj i nie odpisałem AC oczywiście było, ale dostanę tyle, co na waciki. Wiecie ile tam siedziało Najgorsze jest to, że nie wiem co kupić w przyszłości (mała ilość gotówki) Dlatego po pierwszych namysłach, "póki jestem jeszcze młody :)" to mi chodzi po głowie stare TT 1.8T quattro te, które podchodziły pod 200 koni Macie jakieś propozycje do 20 kzł? coś fajnego?
Miszka82 Opublikowano 24 Maja 2014 Opublikowano 24 Maja 2014 Ucho Ty c**ju przez Ciebie złamałem moją główną zasadę rezania do serii ... dokładeczka już zakupiona, tak się złożyło, że 6km obok tej dokładki starzy mojego ziomka mają chatę i już leży u nich w poniedziałek będzie u mnie aha moja myśli że kosztowała 100zł ale i tak powiedziała, że masz u niej przejebane
Miszka82 Opublikowano 24 Maja 2014 Opublikowano 24 Maja 2014 jeszcze jej powiedziałem, że starą sprzedam za 50zł
pajda Opublikowano 24 Maja 2014 Opublikowano 24 Maja 2014 nic tu sie nie dzieje , cos słabo panowie tychy nie piją dziś
Multis Opublikowano 25 Maja 2014 Opublikowano 25 Maja 2014 ---------- Post dopisany at 06:32 ---------- Poprzedni post napisany at 06:32 ---------- nic tu sie nie dzieje , cos słabo panowie tychy nie piją dziś Wypilby. Ale nie ma z kim...
Miszka82 Opublikowano 25 Maja 2014 Opublikowano 25 Maja 2014 jak to Tychy nie piły ja waliłem do ryja, że aż miło a teraz mam przejebanego kaca i to jest ta jedna z nielicznych chwil kiedy robię psssyt jedno piwko na kaca to poezja...a później zobaczymy jak się sytuacja potoczy
Rekomendowane odpowiedzi