pajda Opublikowano 29 Czerwca 2014 Opublikowano 29 Czerwca 2014 morgen orzesz stanley podziękował , ale mnie suszy jak diabli łopatki kręcą się z kierą ?? tak
stanley Opublikowano 29 Czerwca 2014 Opublikowano 29 Czerwca 2014 ---------- Post dopisany at 11:21 ---------- Poprzedni post napisany at 11:19 ---------- morgen orzesz stanley podziękował , ale mnie suszy jak diabli łopatki kręcą się z kierą ?? tak poszło tego trochę wczoraj Ciekawe jak tam Soprano
oprych Opublikowano 29 Czerwca 2014 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Stan dzięki za domowke Ten sosik meksykański w pytte Ciekawe jak tam Soprano Czacha dymni lekko ale z rana dwa vifonki i jak młody bóg Gorzej z drugą połówka - kto to widział piwko i driny A teraz mineralka i ławeczka
pajda Opublikowano 29 Czerwca 2014 Opublikowano 29 Czerwca 2014 thx ucho za wycieczkę , nawet Ci te 2,5 jeździ a klocki zajebiaszcze były
Tomi_81 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Bo pić trza umiećpsytt:decayed: Zdrowie bo ja to pije herbatkę z miodem i cytrynką
akjam Opublikowano 30 Czerwca 2014 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Siema po ciężkim weekendzie w Mikołajkach! Rajd WRC uważam za udany.
Rekomendowane odpowiedzi