stanley Opublikowano 20 Listopada 2014 Opublikowano 20 Listopada 2014 jednak c**jowe to nowe forum, nie można puścić do siebie PW
oprych Opublikowano 20 Listopada 2014 Opublikowano 20 Listopada 2014 zapakujesz ale na scisk na wszelki wypadek wymontuj kanapę i wpakuj do garażu będzie ci łatwiej to nie zabierasz ode mnie stołków
akjam Opublikowano 20 Listopada 2014 Opublikowano 20 Listopada 2014 jednak c**jowe to nowe forum, nie można puścić do siebie PW No już kiedyś mnie to wqrwiło!
stanley Opublikowano 20 Listopada 2014 Opublikowano 20 Listopada 2014 ja spadam, jeszcze jutro i weekend coś czuję, że mój organizm domaga się resetu
pajda Opublikowano 20 Listopada 2014 Opublikowano 20 Listopada 2014 ja spadam, jeszcze jutro i weekend coś czuję, że mój organizm domaga się resetu o której mam być zapakujesz ale na scisk na wszelki wypadek wymontuj kanapę i wpakuj do garażu będzie ci łatwiej to nie zabierasz ode mnie stołków jaki ścisk co ty gadasz spokojnie wszystko wchodzi , wiem bo sam przewoziłem stołki, kanape i boczki nic nie trzeba wyciagać , składasz oparcia i juz masz mega dużą przestrzeń załadunkową - wkoncu masz avanta
oprych Opublikowano 20 Listopada 2014 Opublikowano 20 Listopada 2014 możliwe ze nie na ścisk jak ja pakowałem do auta to jeszcze miałem zderzak i komplet osłon pod silnik może dlatego był ścisk
Multis Opublikowano 20 Listopada 2014 Opublikowano 20 Listopada 2014 Miszka. Zawsze możesz pogadać z kolegą co ma duuuużego avanta
Miszka82 Opublikowano 21 Listopada 2014 Opublikowano 21 Listopada 2014 zapakujesz ale na scisk na wszelki wypadek wymontuj kanapę i wpakuj do garażu będzie ci łatwiej to nie zabierasz ode mnie stołków nie, za twoją cenę będę miał dwa komplety a po drugie chce w pełnej skórze - spełnie swoje marzenie z dzieciństwa
Miszka82 Opublikowano 21 Listopada 2014 Opublikowano 21 Listopada 2014 będę schodził do garażu i w skórzanym fotelu prezesa
stanley Opublikowano 21 Listopada 2014 Opublikowano 21 Listopada 2014 zapakujesz ale na scisk na wszelki wypadek wymontuj kanapę i wpakuj do garażu będzie ci łatwiej to nie zabierasz ode mnie stołków w pełnej skórze - spełnie swoje marzenie z dzieciństwa mam to samo
akjam Opublikowano 21 Listopada 2014 Opublikowano 21 Listopada 2014 będę schodził do garażu i w skórzanym fotelu prezesa Sie rozumie.
Rekomendowane odpowiedzi