Multis Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 może być 10,11,12,13,16 jeśli to nie problem Jak chcesz Artur mogę Ci cos pożyczyć.Cos tam mam na stanie Dzięki ale już od Multisa wziąłem i zdazylem popsuc zaciski Wpuść takiego do biura. To atrament wypije... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franciszek Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 może być 10,11,12,13,16 jeśli to nie problem Jak chcesz Artur mogę Ci cos pożyczyć.Cos tam mam na stanie Dzięki ale już od Multisa wziąłem i zdazylem popsuc zaciski Cos tam namodził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Artur kiedy w końcu to auto z garage będzie wyciągnięte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franciszek Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 może być 10,11,12,13,16 jeśli to nie problem Jak chcesz Artur mogę Ci cos pożyczyć.Cos tam mam na stanie Dzięki ale już od Multisa wziąłem i zdazylem popsuc zaciski Wpuść takiego do biura. To atrament wypije... Patryk i tak szacunek,ze się zabrał sam za wymianę zacisków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 No psyyyyt... Prawie koniec dnia.. OOOO Kurde , żyjesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Siemanko I jak tam Multis dasz radę do jutra szykować monetę :-? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Siemanko I jak tam Multis dasz radę do jutra szykować monetę :-? Jak narazie jest nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Siemanko I jak tam Multis dasz radę do jutra szykować monetę :-? Jak narazie jest nieźle He świr :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 No psyyyyt... Prawie koniec dnia.. OOOO Kurde , żyjesz noo baaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 No psyyyyt... Prawie koniec dnia.. OOOO Kurde , żyjesz noo baaa Taki rzadki widok... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Miszka reanimujesz serducho,czy przeszczep???? reanimacja, nie opłaca się kupować kota w worku I tu robisz błąd, poszukasz to znajdziesz zdrowy silnik albo kupisz 2.0TDI 8V, jest tam ta sama głowica co w 1.9TDI. Jak ruszysz raz silnik to wiecznie będą jakieś problemy, bo to już nie są ori części... Stary silnik zawsze można na części pogonić możesz odzyskać 50-80% kosztów naprawy. a do 1.8T podejdzie ? Hammer wytłumacz mi w jaki sposób ocenię czy zakupiony silnik jest zdrowy i kto mi da na niego gwarancję ? Za dobry silnik musisz z 4-5K dać i wtedy prawie każdy daje gwarancję, zresztą u Daniela w Jaworznie kupisz pewne części. Jak kupiłem silnik za 4,5K a stary poszedł na części za 5,4K i jeszcze mi jakieś graty leżą.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Miszka reanimujesz serducho,czy przeszczep???? reanimacja, nie opłaca się kupować kota w worku I tu robisz błąd, poszukasz to znajdziesz zdrowy silnik albo kupisz 2.0TDI 8V, jest tam ta sama głowica co w 1.9TDI. Jak ruszysz raz silnik to wiecznie będą jakieś problemy, bo to już nie są ori części... Stary silnik zawsze można na części pogonić możesz odzyskać 50-80% kosztów naprawy. a do 1.8T podejdzie ? Hammer wytłumacz mi w jaki sposób ocenię czy zakupiony silnik jest zdrowy i kto mi da na niego gwarancję ? Za dobry silnik musisz z 4-5K dać i wtedy prawie każdy daje gwarancję, zresztą u Daniela w Jaworznie kupisz pewne części. Jak kupiłem silnik za 4,5K a stary poszedł na części za 5,4K i jeszcze mi jakieś graty leżą.. spoko Ty kupiłeś "nowy" i oby Ci służył jak najdłużej ja podjąłem decyzję, że robię pełną kapę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 moje kobity już spią więc pssyyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 No to psyyyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 (edytowane) No to się z wami też napije pyrsk tyskie :-) Edytowane 15 Grudnia 2014 przez diman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 No to się z wami też napije pyrsk tyskie :-) ja jade leszka No to się z wami też napije pyrsk tyskie :-)Jakąś świnie złapałeś... [emoji14]olew: Oo i drugą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 No to się z wami też napije pyrsk tyskie :-)ja jade leszkaNo to się z wami też napije pyrsk tyskie :-)Jakąś świnie złapałeś... [emoji14]olew: Oo i drugą... ja ci dam świnie :-) Co ty tam masz za zwierzyniec he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 No to się z wami też napije pyrsk tyskie :-)ja jade leszkaNo to się z wami też napije pyrsk tyskie :-)Jakąś świnie złapałeś... [emoji14]olew: Oo i drugą... ja ci dam świnie :-)Co ty tam masz za zwierzyniec he Kiedyś u Ucha po pijaku dzieciom obiecałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 No to się z wami też napije pyrsk tyskie :-)ja jade leszkaNo to się z wami też napije pyrsk tyskie :-)Jakąś świnie złapałeś... [emoji14]olew: Oo i drugą... ja ci dam świnie :-)Co ty tam masz za zwierzyniec he Kiedyś u Ucha po pijaku dzieciom obiecałem No toś sie wygłupil :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi