Miszka82 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Pochwa ! Pozdro z Sosnowca lepiej sp***dalaj stamtąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Przyjechalbym ale jak pomyśle o tykm kebabie to mam wątpliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Pochwa ! Pozdro z Sosnowca lepiej sp***dalaj stamtąd Ee tam nie jest zle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Pochwa ! Pozdro z Sosnowca lepiej sp***dalaj stamtąd Ee tam nie jest zle to tylko złudne wrażenie pobędziesz tam dłużej sam się przekonasz - żebym tylko nie musiał pisać: "A nie mówiłem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Mnie dziś nie będzie,mała się nam rozchorowala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Przyjechalbym ale jak pomyśle o tykm kebabie to mam wątpliwości Nikt nie będzie Cię zmuszał do tego żeby tam jechać i żebyś go jadł No ale zobaczymy wieczorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Pochwa ! Pozdro z Sosnowca lepiej sp***dalaj stamtąd Ee tam nie jest zle to tylko złudne wrażenie pobędziesz tam dłużej sam się przekonasz - żebym tylko nie musiał pisać: "A nie mówiłem" Spokojnie wracam do W-wy niebawem nie bede tu dlugo siedzial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Pochwa ! Pozdro z Sosnowca lepiej sp***dalaj stamtąd Ee tam nie jest zle to tylko złudne wrażenie pobędziesz tam dłużej sam się przekonasz - żebym tylko nie musiał pisać: "A nie mówiłem" Spokojnie wracam do W-wy niebawem nie bede tu dlugo siedzial To można nasiąknąć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 będę dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 O qr**! Garnitur chyba założę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franciszek Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Ja wpadnę na SCC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Ja wpadnę na SCC Zabrac cie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 mogę się ciut spóźnić będę dziś to stawiasz kebaby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franciszek Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Patryk mogę wpaść tylko na SCC,na kebaba nie dam rady . :facepalm:.Pojadę swoją gnojówką ,ale dzięki .O której jedziesz ? Chyba ,że nie jedziecie na kebsa ,w co wątpie to możecie się zabrać ze mną . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Jada Patryk mogę wpaść tylko na SCC,na kebaba nie dam rady . :facepalm:.Pojadę swoją gnojówką ,ale dzięki .O której jedziesz ? Chyba ,że nie jedziecie na kebsa ,w co wątpie to możecie się zabrać ze mną . Spotykamy sie na czulowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franciszek Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 (edytowane) Jada Patryk mogę wpaść tylko na SCC,na kebaba nie dam rady . :facepalm:.Pojadę swoją gnojówką ,ale dzięki .O której jedziesz ? Chyba ,że nie jedziecie na kebsa ,w co wątpie to możecie się zabrać ze mną . Spotykamy sie na czulowie? O której?I kaj Patryk ,Myjnia? Edytowane 16 Grudnia 2014 przez franciszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oprych Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Ja nie dam rady Fura w serwisie A tu taka ekipa się zbiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Jada Patryk mogę wpaść tylko na SCC,na kebaba nie dam rady . :facepalm:.Pojadę swoją gnojówką ,ale dzięki .O której jedziesz ? Chyba ,że nie jedziecie na kebsa ,w co wątpie to możecie się zabrać ze mną . Spotykamy sie na czulowie? O której?I kaj Patryk ,Myjnia? Jop. Ja juz jade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franciszek Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Jada Patryk mogę wpaść tylko na SCC,na kebaba nie dam rady . :facepalm:.Pojadę swoją gnojówką ,ale dzięki .O której jedziesz ? Chyba ,że nie jedziecie na kebsa ,w co wątpie to możecie się zabrać ze mną . Spotykamy sie na czulowie? O której?I kaj Patryk ,Myjnia? Jop. Ja juz jade ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi