krolu Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 koniec tego dobrego mój laptop idzie do serwisu... na razie nie wiem czy będę miał kontakt z forum..
Kędzior Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 koniec tego dobrego mój laptop idzie do serwisu... na razie nie wiem czy będę miał kontakt z forum.. mówisz że za bardzo cię denerwuję wygaszacz ekranu
Kanar Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 a jest na gwarancji czy serwis pogwarancyjny??
krolu Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 na gwarancji... już nie mogę na to patrzeć wczoraj gram w need for speeda - wyścig o mistrzostwo i zaczął migać i wtopiłem - w tym momencie miarka się przebrała [br]Dopisany: 12 Luty 2010, 13:42_________________________________________________Kanar ty jesteś szpec - dzwoniłem tam i powiedzieli mi, że dysk mi oddadzą czy podłącze go jakoś do stacjonarnego kompa?
mech15 Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 na gwarancji... już nie mogę na to patrzeć wczoraj gram w need for speeda - wyścig o mistrzostwo i zaczął migać i wtopiłem - w tym momencie miarka się przebrała [br]Dopisany: 12 Luty 2010, 13:42_________________________________________________Kanar ty jesteś szpec - dzwoniłem tam i powiedzieli mi, że dysk mi oddadzą czy podłącze go jakoś do stacjonarnego kompa? najlepiej jakbyś zakupił adapter na allegro
Kanar Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 przez ten mój adapter powinno hulać ale jak Ci go oddadzą?? to HP otwarło serwis gdzies po blisku?? bo w tego co wiem to zawsze wysyłali kuriera po laptopa w zasadzie patrząc w ten sposób- skoro nie potrzebujesz dysku to możesz go sobie sam już wyciągnąć. tam nie ma przecież żadnej plomby więc 2-3 śrubki i masz dysk w ręce a potem tylko podpinasz i sprawdzasz czy bangla
krolu Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 Autoryzowany serwis jest w Katowicach.. dzwoniłem tam z pytaniem o dysk i powiedział facet ze standardowo przy każdej takiej naprawie dysk jest wyjmowany i oddawany - jeżeli usterka go nie dotyczy :gwizdanie: Jest opcja serwisu z kurierem ale bardzo zależy mi an czasie więc wolę sam go dostarczyć do nich [br]Dopisany: 12 Luty 2010, 13:53_________________________________________________też myślałem, żeby sam go odpiąć ale skoro oni to robią a jest an gwarancji to nie chce żadnego sapania z ich strony, że chos grzebałem a co do adapterka to fakt :notworthy: :notworthy:
keżor Opublikowano 12 Lutego 2010 Autor Opublikowano 12 Lutego 2010 nie zależy mi na klubowiczu , a z racji mojej przeszłości pewnie bym nawet nie dostał
stanley Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 chłopaki, usunałęm sobie niechcąco obraz z nfs, weźcie ktoś lapa we wtorek
Kędzior Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 chłopaki, usunałęm sobie niechcąco obraz z nfs, weźcie ktoś lapa we wtorek fachura :polew:
Kanar Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 no popatrz nie wiedziałem o tym serwisie w katowicach Rozmowa na temat bycia klubowiczem była już poruszana jakieś 300 stron spamu temu Stanley bez pytań
diman Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 Diman napisz coś u nas no musialem nadrobic spam witojcie pany
keżor Opublikowano 12 Lutego 2010 Autor Opublikowano 12 Lutego 2010 Diman napisz coś u nas http://www.zoomgirls.net/wallpapers/sexy_lingerie_girls_wallpaper-1440x900.jpg
Kanar Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 siemasz.. (i znów +1 do ilości postów w wątku )
diman Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 Diman napisz coś u nas http://www.zoomgirls.net/wallpapers/sexy_lingerie_girls_wallpaper-1440x900.jpg ty ja normalnie jedna znam ciekawe skad :gwizdanie:
krolu Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 Diman wejdź na gg :gwizdanie: :embarrassed:
Bulczas Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 Kędzior ja jadę do gliwic tak koło 17 bo mam jedną sprawę do załatwienia :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi