Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

koniec tego dobrego mój laptop idzie do serwisu... na razie nie wiem czy będę miał kontakt z forum..

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

koniec tego dobrego mój laptop idzie do serwisu... na razie nie wiem czy będę miał kontakt z forum..

mówisz że za bardzo cię denerwuję wygaszacz ekranu :tongue4:

Opublikowano

a jest na gwarancji czy serwis pogwarancyjny?? :chytry:

Opublikowano

na gwarancji... już nie mogę na to patrzeć wczoraj gram w need for speeda - wyścig o mistrzostwo i zaczął migać i wtopiłem - w tym momencie miarka się przebrała :disgust: [br]Dopisany: 12 Luty 2010, 13:42_________________________________________________Kanar ty jesteś szpec - dzwoniłem tam i powiedzieli mi, że dysk mi oddadzą ;) czy podłącze go jakoś do stacjonarnego kompa?

Opublikowano

na gwarancji... już nie mogę na to patrzeć wczoraj gram w need for speeda - wyścig o mistrzostwo i zaczął migać i wtopiłem - w tym momencie miarka się przebrała :disgust: [br]Dopisany: 12 Luty 2010, 13:42_________________________________________________Kanar ty jesteś szpec - dzwoniłem tam i powiedzieli mi, że dysk mi oddadzą ;) czy podłącze go jakoś do stacjonarnego kompa?

najlepiej jakbyś zakupił adapter na allegro

Opublikowano

przez ten mój adapter powinno hulać :)

ale jak Ci go oddadzą?? to HP otwarło serwis gdzies po blisku??

bo w tego co wiem to zawsze wysyłali kuriera po laptopa :mysli:

w zasadzie patrząc w ten sposób- skoro nie potrzebujesz dysku to możesz go sobie sam już wyciągnąć. tam nie ma przecież żadnej plomby więc 2-3 śrubki i masz dysk w ręce a potem tylko podpinasz i sprawdzasz czy bangla :naughty:

Opublikowano

Autoryzowany serwis jest w Katowicach.. dzwoniłem tam z pytaniem o dysk i powiedział facet ze standardowo przy każdej takiej naprawie dysk jest wyjmowany i oddawany - jeżeli usterka go nie dotyczy :gwizdanie:

Jest opcja serwisu z kurierem ale bardzo zależy mi an czasie więc wolę sam go dostarczyć do nich :)[br]Dopisany: 12 Luty 2010, 13:53_________________________________________________też myślałem, żeby sam go odpiąć ale skoro oni to robią a jest an gwarancji to nie chce żadnego sapania z ich strony, że chos grzebałem :tongue4:

a co do adapterka to fakt :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Opublikowano

nie zależy mi na klubowiczu , a z racji mojej przeszłości pewnie bym nawet nie dostał :wink4:

Opublikowano

chłopaki, usunałęm sobie niechcąco obraz z nfs, :confused4: weźcie ktoś lapa we wtorek

Opublikowano

chłopaki, usunałęm sobie niechcąco obraz z nfs, :confused4: weźcie ktoś lapa we wtorek

fachura :good::polew: :polew: :polew:

Opublikowano

no popatrz nie wiedziałem o tym serwisie w katowicach :)

Rozmowa na temat bycia klubowiczem była już poruszana jakieś 300 stron spamu temu :tongue4:

Stanley :polew: bez pytań :P

Opublikowano

Diman napisz coś u nas :slina::polew:

Opublikowano

Diman napisz coś u nas :slina::polew:

no musialem nadrobic spam

witojcie pany :hi:

Opublikowano

:hi: siemasz..

(i znów +1 do ilości postów w wątku :polew: )

Opublikowano

Diman wejdź na gg :gwizdanie: :embarrassed: :embarrassed: :embarrassed:

Opublikowano

Witam :hi: WEEKEND :naughty:

Opublikowano

Witam :hi: WEEKEND :naughty:

:hi::decayed:

Opublikowano

Kędzior ja jadę do gliwic tak koło 17 bo mam jedną sprawę do załatwienia :gwizdanie: