Kędzior Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 tylko że ja do nich mam z 80 km w jedną stronę :wallbash: masz na roposa więc co się łamiesz będziemy ekonomicznie jechać 200 tak na luzaka byłeś tam kiedyś unich oni do nas wpadają dość często więc i my musimy ich nawiedzić no jeszcze nie byłem 200kom/h to mi spali z 8,5 l no to rzeczywiście dużo :polew:
Pucek Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 Kędzior ja jadę do gliwic tak koło 17 bo mam jedną sprawę do załatwienia :gwizdanie: spoko daj tylko znać jak będziesz wyjeżdżał i git muszę powymyślać jakieś przygryzki na Pucka i będzie git ucek jest różowy jak moj awatar :polew: i równie grubiutki :polew: osz Ty gnojku!!! [br]Dopisany: 12 Luty 2010, 15:05_________________________________________________ Kędzior ja jadę do gliwic tak koło 17 bo mam jedną sprawę do załatwienia :gwizdanie: spoko daj tylko znać jak będziesz wyjeżdżał i git muszę powymyślać jakieś przygryzki na Pucka i będzie git ucek jest różowy jak moj awatar :polew: normalnie żywcem zdarta skóra z pucka :polew: odezwał się pochłaniacz...
Kędzior Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 Kędzior ja jadę do gliwic tak koło 17 bo mam jedną sprawę do załatwienia :gwizdanie: spoko daj tylko znać jak będziesz wyjeżdżał i git muszę powymyślać jakieś przygryzki na Pucka i będzie git ucek jest różowy jak moj awatar :polew: i równie grubiutki :polew: osz Ty gnojku!!!
OKO Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 max to o której ruszasz ??[br]Dopisany: 12 Luty 2010, 15:07_________________________________________________Patrzcie gościa Kędzior ty zdrajco
Bulczas Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 hehe 8,5 oko to mi pali w mieście przy deptaniu
OKO Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 hehe 8,5 oko to mi pali w mieście przy deptaniu na szczęście nie mam ani pol fisa i nie widze ile pije gnojku
Kędzior Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 max to o której ruszasz ??[br]Dopisany: 12 Luty 2010, 15:07_________________________________________________Patrzcie gościa Kędzior ty zdrajco Max wyrusza zaraz po obiadokolacji
OKO Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 ax wyrusza zaraz po obiadokolacji Aaaaa to na pewno :nabijasie: tylko po której obiadokolacji pierwszej drugiej czy trzeciej :polew:
Maxito Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 E to widze że na gliwice większa ekipa się zbiera . Może bym ich z wami odwiedził. hehe chodź chodź Diman się ucieszy heh jak będzie diman to jade :polew: o której wyjezdzasz max z katosów 17 45 możemy się umówić na tym shelu nowym a4 kojażysz ???
OKO Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 nie za bardzo gdzie on jest przy A4 na wrocław??
Maxito Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 nie za bardzo gdzie on jest przy A4 na wrocław?? dokładnie lecisz jak na wrocław i w pewnym momęcie jest na autostradzie ograniczenie do 100 km i zjazd w dół i zakręt i za tym zakrętem nie da się zabłądzić [br]Dopisany: 12 Luty 2010, 15:18_________________________________________________ max to o której ruszasz ??[br]Dopisany: 12 Luty 2010, 15:07_________________________________________________Patrzcie gościa Kędzior ty zdrajco Max wyrusza zaraz po obiadokolacji a ty co tak zacieszasz ??? pilnuj swojej miski
OKO Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 ok bede czekał już kumam gdzie. to jest na wylocie z katosow za łukiem w lewo jakieś 5 km od maca w ktorym przesiadujemy
Maxito Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 ok bede czekał już kumam gdzie. to jest na wylocie z katosow za łukiem w lewo jakieś 5 km od maca w ktorym przesiadujemy tak masz cb ? ja wyśle jeszcze pw do chłopaków kto jedzie może nas więcej się zbierze
OKO Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 ok bede czekał już kumam gdzie. to jest na wylocie z katosow za łukiem w lewo jakieś 5 km od maca w ktorym przesiadujemy tak masz cb ? ja wyśle jeszcze pw do chłopaków kto jedzie może nas więcej się zbierze niestety nie. mam tel do Ciebie jak co to będe dzwonił. znikam do domu bo za półtorej godz muszę wyjechać do zobaczyska
Kędzior Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 a ty co tak zacieszasz ??? pilnuj swojej miski hehe no ja już zjadłem i mam pustą michę ;(
Bulczas Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 a spot jest na forum czy arenie?? Na forum chyba bo tam ciepło podobno
Maxito Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 ok bede czekał już kumam gdzie. to jest na wylocie z katosow za łukiem w lewo jakieś 5 km od maca w ktorym przesiadujemy tak masz cb ? ja wyśle jeszcze pw do chłopaków kto jedzie może nas więcej się zbierze niestety nie. mam tel do Ciebie jak co to będe dzwonił. znikam do domu bo za półtorej godz muszę wyjechać do zobaczyska jesteśmy w kontakcie [br]Dopisany: 12 Luty 2010, 15:28_________________________________________________ a spot jest na forum czy arenie?? forum dostałes pw
Pucek Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 oczywiście że pod FORUM :gwizdanie: na Arenę to jeździmy się ślizgać
Kędzior Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 oczywiście że pod FORUM :gwizdanie: na Arenę to jeździmy się ślizgać upalamy twoją?
Rekomendowane odpowiedzi