Multis Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 dobra....koniec....do dziś .. eeeeeeee psyyyyyt...
Miszka82 Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 gdzie dziś wulkanizacja w ST ? blisko mnie ?
turzol Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 Turzol jeżeli koło południa będziesz rezał to daj cynka też wpadnę Musze się odstresować i w końcu przypomnieć sobie jak się przy aucie grzebie Dam cynę,dopiero z wyra się zwlekam a miałem budzik na 6 ustawiony ale w pijackim amoku wyl tela. gdzie dziś wulkanizacja w ST ? blisko mnie ? Podjedz na Zwakow tam gdzie cewkę odkrecales.
Miszka82 Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 Turzol jeżeli koło południa będziesz rezał to daj cynka też wpadnę Musze się odstresować i w końcu przypomnieć sobie jak się przy aucie grzebie Dam cynę,dopiero z wyra się zwlekam a miałem budzik na 6 ustawiony ale w pijackim amoku wyl tela. gdzie dziś wulkanizacja w ST ? blisko mnie ? Podjedz na Zwakow tam gdzie cewkę odkrecales. danke
Multis Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 pochwalony Wysłane z taboreta G3 Turzol jeżeli koło południa będziesz rezał to daj cynka też wpadnę Musze się odstresować i w końcu przypomnieć sobie jak się przy aucie grzebie Dam cynę,dopiero z wyra się zwlekam a miałem budzik na 6 ustawiony ale w pijackim amoku wyl tela. gdzie dziś wulkanizacja w ST ? blisko mnie ? Podjedz na Zwakow tam gdzie cewkę odkrecales.WbijajWysłane z taboreta G3
Arturoo Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 helulouałała [emoji14]olew: Młoda jedzie na jakąś babską imprezkę...chata wolna .....
Majkel Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 helulouałała [emoji14]olew: Młoda jedzie na jakąś babską imprezkę...chata wolna ..... Zabrzmiało jak zaproszenie [emoji1]
Arturoo Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 Baby się pozbyłem .....stary masakra wyro moje ,a nie ,że Cię kopytem nakryje i niewygodnie leżysz [emoji14]olew:
Arturoo Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 helulouałała [emoji14]olew: Młoda jedzie na jakąś babską imprezkę...chata wolna ..... Zabrzmiało jak zaproszenie [emoji1]Poza tym z Córcią zostałem ....nie zrobię pijackiej libacji jak mam Szkraba pod opieką
stanley Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 Soprano fajny temat http://a4-klub.pl/index.php?/topic/309078-poszukiwania-utworu/
Miszka82 Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 Turzol byłem u tych chłopaków z oponą dziś - spoko są, zrobił mi to za 10zł i jeszcze mi koło założyli na auto jakieś syfy między oponą a felgą były - nigdy bym nie pomyślał, pierwszy raz coś takiego widziałem, jakaś guma czy c**j wie co ale koleś mówi, że to nie z opony Tychy sorry, że się nie odezwałem ale pojechałem na garaż po 17 i miałem tylko 40min oglądaliście wczoraj KEN na Polsacie jak znokałtował kolesia w walce wieczoru ? Soprano fajny temat http://a4-klub.pl/index.php?/topic/309078-poszukiwania-utworu/ ten ? jak dla mnie głos laski
Rekomendowane odpowiedzi