pajda Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Tylko nie zapomnij dodać do ankiety ze nie masz gleby - będzie łatwiejPrzynajmniej normalnie przyjeżdżam przez progi a nie tak jak ty 3km/h i to jeszcze po ukosie jadąc bez pasażerów
oprych Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) Tylko nie zapomnij dodać do ankiety ze nie masz gleby - będzie łatwiejPrzynajmniej normalnie przyjeżdżam przez progi a nie tak jak ty 3km/h i to jeszcze po ukosie jadąc bez pasażerów i bez zapasówki dlatego nikt nie twoje auto nie zwraca uwagi Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez oprych
Miszka82 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Tylko nie zapomnij dodać do ankiety ze nie masz gleby - będzie łatwiejPrzynajmniej normalnie przyjeżdżam przez progi a nie tak jak ty 3km/h i to jeszcze po ukosie jadąc bez pasażerów no też mnie zawsze śmieszą takie sytuacje na drodze - rozumiem omijać dziury ale ostatnio jechał przede mną gość na gwincie i przez próg przejeżdżał chyba 3 minuty pod kątem chyba 90st do drogi
Arturoo Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Dlatego ja poniżej poziomu jaki mam nie schodzę
pajda Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Tylko nie zapomnij dodać do ankiety ze nie masz gleby - będzie łatwiejPrzynajmniej normalnie przyjeżdżam przez progi a nie tak jak ty 3km/h i to jeszcze po ukosie jadąc bez pasażerów i bez zapasówkidlatego nikt nie twoje auto nie zwraca uwagi I bardzo dobrze, przynajmniej nie kusi złodziei
Miszka82 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Tylko nie zapomnij dodać do ankiety ze nie masz gleby - będzie łatwiejPrzynajmniej normalnie przyjeżdżam przez progi a nie tak jak ty 3km/h i to jeszcze po ukosie jadąc bez pasażerów i bez zapasówkidlatego nikt nie twoje auto nie zwraca uwagi I bardzo dobrze, przynajmniej nie kusi złodziei to ładuj jakieś 15-tki auto jeszcze zbrzydnie ale i komfort się poprawi tak tak wiem Carringtonie masz za duże heble ale nuda w robocie nikt nie chce dziś kredytu chyba czas się zwijać do dom
akjam Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Przed świętami może ja wezmę jakis kredycik. Ma być Low&Slow
franciszek Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Tylko nie zapomnij dodać do ankiety ze nie masz gleby - będzie łatwiejPrzynajmniej normalnie przyjeżdżam przez progi a nie tak jak ty 3km/h i to jeszcze po ukosie jadąc bez pasażerów
Multis Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Pajda... Kola mam dla Ciebie... Wysłane z taboreta G3
diman Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Pajda... Kola mam dla Ciebie... Wysłane z taboreta G3 dobre musze sobie do siebie kupić to mi nie będą d*py suszyć że małe kolo haha
Kędzior Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Pajda... Kola mam dla Ciebie... Wysłane z taboreta G3 dobre musze sobie do siebie kupić to mi nie będą d*py suszyć że małe kolo haha i jeszcze niech krolu zalatwi ci te plastikowe nakladki na zaciski hehe to bedziesz mial i wielkie pseudo alumy i pseudo heble hehe
stanley Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 co tak cicho ? ja dzisiaj o suchym pysku
Rekomendowane odpowiedzi