turzol Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Turzol nie słyszałeś coś o zderzaku do b6 bez pdc ale ze spryskami ? Do laku bo i tak po majówce mam termin u lakiernika a wczoraj wrzuciłem do swojej bixenon na soczewce z b8 Ostatnio mało śledzę rynek. Ciężki temat z całym zderzakiem. Już chyba lepiej dokladke przytulić i uśmiechnąć sie do Ucho coby Ci wytężał pod zwykła gore Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
morsik26 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 My w czerwcu jedziemy nad polskie morze ale może trzeba pomyśleć nad czymś bardziej atrakcyjnym jeszcze Wojtaśny
Horneth Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Turzol ale ja jestem inny i szukam zwykłego zderzaka nie z Sline
turzol Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Turzol ale ja jestem inny i szukam zwykłego zderzaka nie z Sline Zwykłych to masz na peczki przeciez Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Horneth Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Tylko że połowa z nich ma PDC którego ja nie chcę ale chyba trzeba będzie przestać wybrzydzać i kupić i przerobić tak co by był bez...
ucho.77 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Turzol nie słyszałeś coś o zderzaku do b6 bez pdc ale ze spryskami ? Do laku bo i tak po majówce mam termin u lakiernika a wczoraj wrzuciłem do swojej bixenon na soczewce z b8 Ostatnio mało śledzę rynek. Ciężki temat z całym zderzakiem. Już chyba lepiej dokladke przytulić i uśmiechnąć sie do Ucho coby Ci wytężał pod zwykła gore Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk szukaj sline, jak co to służę pomocąNa serii to juz nikt nie jeździ
Horneth Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Z chęcią ale póki co mamy z Dorotą sporo innych wydatków i do audi tak średnio jest za co kupować graty póki co...
Miszka82 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 ja odpadam, mam już plany na wczasy w czerwcu,a po drugie ja jadę odpocząć a nie gonić się ponad 1000km, a tak to już w momencie przekroczenia bramek na airporcie już mogę walić do oporu
stanley Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 ja jadę odpocząć ja yhymm walić do oporu no właśnie, twoja prawdziwa twarz
ucho.77 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 ja odpadam, mam już plany na wczasy w czerwcu,a po drugie ja jadę odpocząć a nie gonić się ponad 1000km, a tak to już w momencie przekroczenia bramek na airporcie już mogę walić do oporu +1Też jestem od jakiegoś czasu tego samego zdania aby do Pyrzowic Poza tym jak dla mnie tłuc się ponad tysiak km to po całym roku za kółkiem to żadna przyjemność
pajda Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 ja odpadam, mam już plany na wczasy w czerwcu,a po drugie ja jadę odpocząć a nie gonić się ponad 1000km, a tak to już w momencie przekroczenia bramek na airporcie już mogę walić do oporu +1Też jestem od jakiegoś czasu tego samego zdania aby do Pyrzowic Poza tym jak dla mnie tłuc się ponad tysiak km to po całym roku za kółkiem to żadna przyjemność Cienias
ucho.77 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Asistans mam zbyt cienkie i nie będzie jak auta zwieść
Multis Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 pochwalony. Wysłane z taboreta G3 Asistans mam zbyt cienkie i nie będzie jak auta zwieść Było zostać w aviva. Mam cos dla ciebie... Wysłane z taboreta G3 My w czerwcu jedziemy nad polskie morze ale może trzeba pomyśleć nad czymś bardziej atrakcyjnym jeszcze Wojtaśny A masz assistance? .... Nie szalej. Zostanie wiecej na naprawy. Dopiero poduchy Ci padły... Wysłane z taboreta G3
morsik26 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 pochwalony. Wysłane z taboreta G3 Asistans mam zbyt cienkie i nie będzie jak auta zwieść Było zostać w aviva. Mam cos dla ciebie... Wysłane z taboreta G3 My w czerwcu jedziemy nad polskie morze ale może trzeba pomyśleć nad czymś bardziej atrakcyjnym jeszcze Wojtaśny A masz assistance? .... Nie szalej. Zostanie wiecej na naprawy. Dopiero poduchy Ci padły... Wysłane z taboreta G3 Mam tylko assistance mini. Ja i tak czuję,że to jednak będzie dwumas padnięty bo mnie non stop pech prześladuje... no a przy okazji może i coś więcej tak jak pisaliście wcześniej Wojtaśny
ucho.77 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Mam cos dla ciebie... coooooo? Było zostać w aviva. mam całą Europę w opcji Pajda doradzal
stanley Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 familia poszła, dzieci śpią - można w końcu psytnąć
Rekomendowane odpowiedzi