oprych Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Miszka przecież nikt ci nic nie wytyka Zapytales wiec każdy powiedział swoje zdanie Dla ciebie tylko 10mm a dla innych aż 10mm. Przecież to jest twoja fura to ty podchodząc do auta masz mieć uśmiech na pysku. Przecież jak ci będzie mało te 90 to możesz wpakować butle z gaśnicy
pajda Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Siemka Mozna wpaść na spota ? Jak najbardziej [emoji6]
stanley Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Miszka przecież nikt ci nic nie wytyka Zapytales wiec każdy powiedział swoje zdanie Dla ciebie tylko 10mm a dla innych aż 10mm. Przecież to jest twoja fura to ty podchodząc do auta masz mieć uśmiech na pysku. Przecież jak ci będzie mało te 90 to możesz wpakować butle z gaśnicy a pamiętam jak kiedyś ktoś miał 18" na aucie to był mega koazak, teraz już 19" mało, do tego auspufy, gleby i inne badziewia... ... a dalej dwie szyby w prądzie (tak, wiem, nieliczni mają 4 w prądzie, ale to są przeważnie angliki )
pajda Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Angliki od Turka tylko i za nim je polak kupił to zostały wyłowione z renu we Francji
Miszka82 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Miszka przecież nikt ci nic nie wytyka Zapytales wiec każdy powiedział swoje zdanie Dla ciebie tylko 10mm a dla innych aż 10mm. Przecież to jest twoja fura to ty podchodząc do auta masz mieć uśmiech na pysku. Przecież jak ci będzie mało te 90 to możesz wpakować butle z gaśnicy wiem ale zapytałem o kształt/ grubość a nie o fi - grube czy chude i poleciały wodze fantazji ja nie pytam czy 90 czy 100 bo wiem, że 100 ale bajera i tak na temat, że chce za rube
ucho.77 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Miszka to może coś takiego,będziesz pionierem
ucho.77 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 (edytowane) Do kompletu Pogadaj z Multisem to ci rabat na ledy zalatwi Edytowane 26 Kwietnia 2015 przez ucho.77
Multis Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 pochwalony Psyyyyyt żywiec... Do kompletu Pogadaj z Multisem to ci rabat na ledy zalatwi Ucho se chwali... Wypraszam sobie,winko z kobietą sącze wykwintne za 3,5 ? jak bylem mlody to mi takie smakowaly hehehehehehehhe nielubie wina, wole wóde Uchowi weile nie trza do bani... smak jak każdy inny...
Polko_V Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 (edytowane) ...ja tam zawsze uważałem, że auto jak oprych pisał, ma się właścicielowi podobać . wiem, ze troszku dupiato wyszło, ale się już mroczyło ...Ucho...i tak to wygląda Edytowane 26 Kwietnia 2015 przez Polko_V
asmaxx Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Panowie pracuję od pon-pt do 22.00 . Może by mi się udało wyrwać coś koło 19.30-20.00. Do której jesteście przeważnie? Rozumiem, że start we wtorki od 19.00 na zielonym dalej z 1 posta aktualne!? Wolę podskoczyć i pogadać w 4 oczka, bo cały czas postować to nie wypada na forum Pozdro
akjam Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Różnie bywa. Teraz powoli zaczyna się grillowanie to będziemy dłużej siedzieć. BTW Wieczór dobry
Multis Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 co tam ciekawego dziewczyny? Nic. IV żywiec wjechał.... Reszta śpi....
Kędzior Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 co tam ciekawego dziewczyny? Nic. IV żywiec wjechał.... Reszta śpi.... a ja herbatke sacze, ale bez podtekstow niema w niej pradu hehe
Rekomendowane odpowiedzi