Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ja lampy wyciągłem bo żarniki wymieniałem.

Wojtaśny

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18904

• Kędzior

14855

• Miszka82

14548

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wojtek pv :wink:

Opublikowano (edytowane)

Panowie potrzebuje pomocy w diagnostyce mojego silnika,a dokładniej chodzi mi o sprawdzenie kąta wtrysku,sprawdzeniu czy ogólnie wtryski nie są rozjechane. Ogarnia ktoś z Was ten temat?

A pytam o to,bo wymieniłem wszystkie poduchy silnika i skrzyni i autem dalej trzęsie i chce sprawdzić czy to parametry nie mają z tym nic wspólnego,bo już pomysły mi się kończą.

Wojtaśny

Edytowane przez morsik26
Opublikowano

Co tu tak cicho? Rezają wszyscy czy jak? :decayed:

Opublikowano

Ja w trasie :wink: a na A4 zasięg jest :facepalm:

Opublikowano

:hi:

i winko z Żonką sączę :decayed:

Opublikowano

właśnie że nie :kwasny:

dziś późne popołudnie na sportowo rowerek ze stanleyem :wink: --> endomondo.pl :D

dziś dzwoniłem do mojego lakiernika za pomalowanie zderzaka zaśpiewał 700 zł oczywiście cena jest z montażem :facepalm:

Opublikowano

dziś dzwoniłem do mojego lakiernika za pomalowanie zderzaka zaśpiewał 700 zł oczywiście cena jest z montażem :facepalm:

przekomandos z tą ceną :grin:

Opublikowano

(...)

:blink: Malowanie pod czujnik kosztuje mniej! Ja w piątek odebrałem mój zderzak przedni z demontażem/montażem i oczywiście malowanie 400... :cool:

Opublikowano

dziś późne popołudnie na sportowo rowerek ze stanleyem :wink: --> endomondo.pl :D

to zmien lakiernika, bo to jakiś ciul (sorry, ale innego określenia nie znalazłem) :facepalm:

...za dwa błotniki rozumiem, ale jeden...?! :blink:

Opublikowano

(...)

:blink: Malowanie pod czujnik kosztuje mniej! Ja w piątek odebrałem mój zderzak przedni z demontażem/montażem i oczywiście malowanie 400... :cool:

tyle to powinno kosztować u normalnego rzemieślnika :wink: szczególnie jak nie bierzesz FV

Opublikowano

:wink4:

A jest dobry i wiem, że zrobi to dobrze. Miałem kilka odprysków a chcę zrobić polerkę i takie tam i musiałem to pomalować... :whistling:

Opublikowano

siema :hi:

Opublikowano

Panowie potrzebuje pomocy w diagnostyce mojego silnika,a dokładniej chodzi mi o sprawdzenie kąta wtrysku,sprawdzeniu czy ogólnie wtryski nie są rozjechane. Ogarnia ktoś z Was ten temat?

A pytam o to,bo wymieniłem wszystkie poduchy silnika i skrzyni i autem dalej trzęsie i chce sprawdzić czy to parametry nie mają z tym nic wspólnego,bo już pomysły mi się kończą.

Wojtaśny

rozjechaną to możesz mieć zbieżność :wink::grin:...resztę możemy sprawdzić ;)

......hamulce masz sprawne ?? :grin:

Opublikowano

Wojtaśny

rozjechaną to możesz mieć zbieżność :wink::grin:...resztę możemy sprawdzić ;)

......hamulce masz sprawne ?? :grin:

Tak hamulce mam sprawne. Wiesz dużo opini jest o tych silnikach,a zawsze chciałem taki mieć bo ma fajne brzmienie i dlatego uczę się go i nie mam jeszcze pojęcia co i jak nazwać...

Wojtaśny

Opublikowano

luzik ...pytam o hebelki bo go trzeba będzie trochu pogonić ;).....

Opublikowano

luzik ...pytam o hebelki bo go trzeba będzie trochu pogonić ;).....

Spoko powinny dać radę [emoji6]

Wojtaśny

Opublikowano

aha :D

Opublikowano

dziś dzwoniłem do mojego lakiernika za pomalowanie zderzaka zaśpiewał 700 zł oczywiście cena jest z montażem
Pajda niech ci go tylko pomaluj montaż przy 0,7 się ogarnie :wink: