morsik26 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 No ja lampy wyciągłem bo żarniki wymieniałem. Wojtaśny
morsik26 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 (edytowane) Panowie potrzebuje pomocy w diagnostyce mojego silnika,a dokładniej chodzi mi o sprawdzenie kąta wtrysku,sprawdzeniu czy ogólnie wtryski nie są rozjechane. Ogarnia ktoś z Was ten temat? A pytam o to,bo wymieniłem wszystkie poduchy silnika i skrzyni i autem dalej trzęsie i chce sprawdzić czy to parametry nie mają z tym nic wspólnego,bo już pomysły mi się kończą. Wojtaśny Edytowane 27 Kwietnia 2015 przez morsik26
akjam Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Co tu tak cicho? Rezają wszyscy czy jak?
pajda Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Co tu tak cicho? Rezają wszyscy czy jak? właśnie że nie dziś późne popołudnie na sportowo rowerek ze stanleyem --> endomondo.pl dziś dzwoniłem do mojego lakiernika za pomalowanie zderzaka zaśpiewał 700 zł oczywiście cena jest z montażem
stanley Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 dziś dzwoniłem do mojego lakiernika za pomalowanie zderzaka zaśpiewał 700 zł oczywiście cena jest z montażem przekomandos z tą ceną
akjam Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Co tu tak cicho? Rezają wszyscy czy jak? właśnie że nie (...) dziś dzwoniłem do mojego lakiernika za pomalowanie zderzaka zaśpiewał 700 zł oczywiście cena jest z montażem Malowanie pod czujnik kosztuje mniej! Ja w piątek odebrałem mój zderzak przedni z demontażem/montażem i oczywiście malowanie 400...
Polko_V Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Co tu tak cicho? Rezają wszyscy czy jak? właśnie że nie dziś późne popołudnie na sportowo rowerek ze stanleyem --> endomondo.pl dziś dzwoniłem do mojego lakiernika za pomalowanie zderzaka zaśpiewał 700 zł oczywiście cena jest z montażem to zmien lakiernika, bo to jakiś ciul (sorry, ale innego określenia nie znalazłem) ...za dwa błotniki rozumiem, ale jeden...?!
stanley Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Co tu tak cicho? Rezają wszyscy czy jak? właśnie że nie (...) dziś dzwoniłem do mojego lakiernika za pomalowanie zderzaka zaśpiewał 700 zł oczywiście cena jest z montażem Malowanie pod czujnik kosztuje mniej! Ja w piątek odebrałem mój zderzak przedni z demontażem/montażem i oczywiście malowanie 400... tyle to powinno kosztować u normalnego rzemieślnika szczególnie jak nie bierzesz FV
akjam Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 A jest dobry i wiem, że zrobi to dobrze. Miałem kilka odprysków a chcę zrobić polerkę i takie tam i musiałem to pomalować...
Arturoo Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Panowie potrzebuje pomocy w diagnostyce mojego silnika,a dokładniej chodzi mi o sprawdzenie kąta wtrysku,sprawdzeniu czy ogólnie wtryski nie są rozjechane. Ogarnia ktoś z Was ten temat? A pytam o to,bo wymieniłem wszystkie poduchy silnika i skrzyni i autem dalej trzęsie i chce sprawdzić czy to parametry nie mają z tym nic wspólnego,bo już pomysły mi się kończą. Wojtaśny rozjechaną to możesz mieć zbieżność ...resztę możemy sprawdzić ......hamulce masz sprawne ??
morsik26 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Panowie potrzebuje pomocy w diagnostyce mojego silnika,a dokładniej chodzi mi o sprawdzenie kąta wtrysku,sprawdzeniu czy ogólnie wtryski nie są rozjechane. Ogarnia ktoś z Was ten temat? A pytam o to,bo wymieniłem wszystkie poduchy silnika i skrzyni i autem dalej trzęsie i chce sprawdzić czy to parametry nie mają z tym nic wspólnego,bo już pomysły mi się kończą. Wojtaśny rozjechaną to możesz mieć zbieżność ...resztę możemy sprawdzić ......hamulce masz sprawne ?? Tak hamulce mam sprawne. Wiesz dużo opini jest o tych silnikach,a zawsze chciałem taki mieć bo ma fajne brzmienie i dlatego uczę się go i nie mam jeszcze pojęcia co i jak nazwać...Wojtaśny
Arturoo Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 luzik ...pytam o hebelki bo go trzeba będzie trochu pogonić .....
morsik26 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 luzik ...pytam o hebelki bo go trzeba będzie trochu pogonić .....Spoko powinny dać radę [emoji6] Wojtaśny
ucho.77 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 dziś dzwoniłem do mojego lakiernika za pomalowanie zderzaka zaśpiewał 700 zł oczywiście cena jest z montażem Pajda niech ci go tylko pomaluj montaż przy 0,7 się ogarnie
Rekomendowane odpowiedzi